由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
喂,個兩條傻撚醒水就道歉,如果唔係有幾大同你玩幾大

響朵啦 邊2個呀
追中介狗個時就咁有心有力 而家叫你打2個名都淆晒青咁
驚俾人告不誠實使用電腦呀

范xxxx,iQ

人地道左歉
你睇唔到圖
點解蔣介石唔狙擊Billy So

非禮學生妹
按蔣仔邏輯輕度弱智邏輯點都可信過地鐵港女啦

我記得個post有人講過 女姓係傾向唔報案
冇報警唔等於一定冇發生過

回應下 ?

個名
點解蔣介石唔狙擊Billy So

非禮學生妹
按蔣仔邏輯輕度弱智邏輯點都可信過地鐵港女啦

我記得個post有人講過 女姓係傾向唔報案
冇報警唔等於一定冇發生過

回應下 ?

billy so咪追擊左個女仔囉
我好似識佢...
之前同校 但唔係慕光
選修同科 佢問啲同同學攞我電話
我唔理佢 佢係fb鬧我
唔敢貼圖 驚俾佢起底
喂,個兩條傻撚醒水就道歉,如果唔係有幾大同你玩幾大

十卜ching
但你唔講係邊兩個好難幫你
唔記得同警察講
蔣介石(翻生)支持佔中同魚蛋革命

應該會打撚到佢變嚴重弱智咁出返嚟,到時連屋企都唔識返

要愛護動物協會介入了

支持愛協介入 拎去啪
成日覺得個和風家族係玩鳩佢
真心得好好笑
根本而家只要牽涉到呢個人嘅post轉個頭就會變晒小朋友齊打交, 支持同反對者一齊鬥低質, 睇到啲post就覺得煩

清高到

呢個post除左蔣仔自己
有人支持佢咩
我好似識佢...
之前同校 但唔係慕光
我唔理佢 佢係fb鬧我
唔敢貼圖 驚俾佢起底

唔驚 佢起底就不誠實使用電腦 我告番佢
我好似識佢...
之前同校 但唔係慕光
我唔理佢 佢係fb鬧我
唔敢貼圖 驚俾佢起底

原來係變態痴漢
根本而家只要牽涉到呢個人嘅post轉個頭就會變晒小朋友齊打交, 支持同反對者一齊鬥低質, 睇到啲post就覺得煩

清高到

呢個post除左蔣仔自己
有人支持佢咩

日Ching 執緊gip 未
蔣Ching call 曬馬上門
我好似識佢...
之前同校 但唔係慕光
我唔理佢 佢係fb鬧我
唔敢貼圖 驚俾佢起底

一齊搵警察
花生

點都好,呢件事我唔會再發表任何意見,任由CID處理.

如果個兩位想道歉,如夠誠意,我會考慮銷案.

Tg:@A7123a4567

屌 而家求人道歉 好橙

刑事你銷到案
本人鄭重向會員蔣介石(生翻)道歉

本人實不知閣下現已更名為Barton

仍誤用網上流傳曾非禮中三同學之色魔的名字Billy

實為本人失誤 望蔣公大人有大量

恕不知者不罪 勿報驚

仲自己銷案

公開道歉啦 留tg一陣有人扮佢地道歉咪益左佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞