由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

大方到
蔣囝個樣真係好撚似庇護工場啲弱智人士
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

原來cid係處理民事

CID開左file有得銷案架咩

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

未上court前一日都得

如果係刑事就係律政師決定
唔係你條band3傻鳩決定啦死傻仔
比少少常識啦band3仔

🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

笑死😂😂
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

請不要侮辱弱智人士

如果唔知真係會以為係假膠
但知道蔣仔為人就會知佢係真心弱智

大方到

講到尾都係想人道歉
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

又多一位Ching要道歉OR入去坐喇

係咪上高登道歉
老實講,如果軍裝認為唔係刑事案件就唔會past比CID啦

個兩位如果肯廿四小時內道歉,我即刻銷案

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

上唔上court就由侓政師決定

告唔吿既決定則在本人之中

點樣告得嚟又唔上C o u r t
Court?
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

請不要侮辱弱智人士

好😞
Band3 1分唔易做🤣🤣🤣🤣
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

我驚工場都唔收佢

工友們都頂唔順佢啦
正義必勝呀蔣生
支持你告到底
想問醬囝告咗邊個?
驚!
方便大家道歉先
老實講,如果軍裝認為唔係刑事案件就唔會past比CID啦

個兩位如果肯廿四小時內道歉,我即刻銷案

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

蔣困好慘
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

又多一位Ching要道歉OR入去坐喇

講事實都要入去坐😂😂😂

大方到

真心,firm左刑事既話如果plaintiff同defendant私下接觸唔係妨礙司法公正咩
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

我驚工場都唔收佢

工友們都頂唔順佢啦

工友EE哦哦鳩考DSE都多過一分啦😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞