由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
歡迎討論。
uwants之流
band3 都讀唔掂
dse 1分
做中介狗咬狗
世無英雄使屏竪子成名
本身都幾支持打擊中介狗
但後來氣焰越嚟越盛 就越嚟越囂張
囂張唔緊要 但要柒住嚟囂張 以為道個歉出個聲明就無事 繼續開post開住嚟柒
真係抵人鬧你
佢本身人嘅問題
本身都幾支持打擊中介狗
但後來氣焰越嚟越盛 就越嚟越囂張
囂張唔緊要 但要柒住嚟囂張 以為道個歉出個聲明就無事 繼續開post開住嚟柒
真係抵人鬧你

但既然個題目係就住佢嚟講連登質素 就緊係無咁快完啦
拎左光環當正自己判官
一樣嘢做得啱唔代表所有嘢做得啱.
又一隻波台狗
樓主五毛
五毛
蔣狗 : 姓蘇, 19歲, 住觀塘月華街40號萬福大廈10樓 (俾中介淋紅油事件新聞有報導)
DSE 1分,曾讀慕光英文書院 (觀塘區band3)俾校方踢出校
聲稱今年retake 17DSE

有漏請補充

ID 五毛殺手=蔣介石(翻生)
曾經上膠登數臭自己學校
蔣狗 : 姓蘇, 19歲, 住觀塘月華街40號萬福大廈10樓 (俾中介淋紅油事件新聞有報導)
DSE 1分,曾讀慕光英文書院 (觀塘區band3)俾校方踢出校
聲稱今年retake 17DSE

有漏請補充

dse 中文2
英文1
數學 U
Billy So

隔離post話你非禮過女同學喎?
蔣狗宜家俾人撚狗咁款, 光環quota用晒
過街老鼠
去報警

快撚D報警啦Billy So, 講完唔報早日死全家呀屌你老母死廢青
老老實實 好似以前雨狗低質 開親都係膠post 講野on99冇條理 追住來屌都正常

蔣狗柒還柒 但開既正常post都有大批人小學雞式 不分青紅皂白批鬥

講連登質素?低質囉。
老老實實 好似以前雨狗低質 開親都係膠post 講野on99冇條理 追住來屌都正常

蔣狗柒還柒 但開既正常post都有大批人小學雞式 不分青紅皂白批鬥

講連登質素?低質囉。

你睇清楚佢邊個post唔係老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞