由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
有冇人改下群星燈光張圖做對唔住蔣狗
為不小心提及了Billy So這一名字

本人正式向蔣介石(翻生)道歉

billy so

一齊高呼billy so

望會員蔣介石(翻生)接受本人之失誤

喂,廿四小時呀

得返廿三啦
你日日都廿四小時我地好唔掂架喎

仆街雙位加減數都搞唔掂😂😂駛唔駛借埋手指比你數呀

billy so

喂,廿四小時呀

得返廿三啦

copy and paste

billy so

喂,廿四小時呀

得返廿三啦

點解蔣介石唔狙擊Billy So

非禮學生妹
按蔣仔邏輯輕度弱智邏輯點都可信過地鐵港女啦

大家千祈唔好拎嚟改圖呀.
根本而家只要牽涉到呢個人嘅post轉個頭就會變晒小朋友齊打交, 支持同反對者一齊鬥低質, 睇到啲post就覺得煩
根本而家只要牽涉到呢個人嘅post轉個頭就會變晒小朋友齊打交, 支持同反對者一齊鬥低質, 睇到啲post就覺得煩

清高到

billy so

喂,廿四小時呀

得返廿三啦

點解蔣介石唔狙擊Billy So

非禮學生妹
按蔣仔邏輯輕度弱智邏輯點都可信過地鐵港女啦

我記得個post有人講過 女姓係傾向唔報案
冇報警唔等於一定冇發生過

清高到

看透世事
喂,個兩條傻撚醒水就道歉,如果唔係有幾大同你玩幾大

你又唔講邊個
十卜ching
唔記得同警察講
蔣介石(翻生)支持佔中同魚蛋革命

蔣ching 搵左FBI 未
巧驚驚

響朵啦 邊2個呀
追中介狗個時就咁有心有力 而家叫你打2個名都淆晒青咁
驚俾人告不誠實使用電腦呀

billy so

喂,廿四小時呀

得返廿三啦

蔣仔係咪同joe仔係認錯post一樣話自己唔識打字
所以不停copy and paste同icon覆
之前話人五毛/波台狗/中介狗都係因為呢個關係

屌謎題已經解開

不停copy and paste同幾粒字icon覆得一個關係
唔識打字 每個字都要手寫/上網查字
唔記得同警察講

應該會打撚到佢變嚴重弱智咁出返嚟,到時連屋企都唔識返
再咁搞法蔣ching 兩邊不是人就好笑😂😂😂😂
又比中介狗點相,警狗又唔理😂😂😂

你似求人道歉多過拋人

billy so

喂,廿四小時呀

得返廿三啦

蔣仔係咪同joe仔係認錯post一樣話自己唔識打字
所以不停copy and paste同icon覆
之前話人五毛/波台狗/中介狗都係因為呢個關係

屌謎題已經解開

不停copy and paste同幾粒字icon覆得一個原因
就係唔識打字 每個字都要手寫/上網查字
唔記得同警察講

應該會打撚到佢變嚴重弱智咁出返嚟,到時連屋企都唔識返

要愛護動物協會介入了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞