由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
本人鄭重向會員蔣介石(生翻)道歉

本人實不知閣下現已更名為Barton

仍誤用網上流傳曾非禮中三同學之色魔的名字Billy

實為本人失誤 望蔣公大人有大量

恕不知者不罪 勿報驚

點解蔣介石唔狙擊Billy So

非禮學生妹
按蔣仔邏輯輕度弱智邏輯點都可信過地鐵港女啦

我記得個post有人講過 女姓係傾向唔報案
冇報警唔等於一定冇發生過

回應下 ?
點都好,呢件事我唔會再發表任何意見,任由CID處理.

如果個兩位想道歉,如夠誠意,我會考慮銷案.

Tg:@A7123a4567

道歉都要乞

屌 而家求人道歉 好橙

係有誠意就跪係度求人道歉啦

屌 而家求人道歉 好橙

係有誠意就跪係度求人道歉啦

去高登開個post叫人道歉
樓主真係好撚好笑
下下話公眾睇得出邊個係五毛邊個維穩
公眾睇唔睇得出我就唔知啦
但係我就知樓主變成眾矢之的,係個POST10個有9個都插緊你fuck
講既野又雙重標準
自己D料就話有人証,口頭批準 就有法律依據
人地D料放上黎,有相有人証 就唔撚係證據 要片,要當事人出黎解釋
人地話你中三比人BULLY到轉撚左校阿,張相有你個7頭著照第二間學校既校服 仲係4B班房呀
我相信明眼人都睇得出夠哂證據,不過樓主呢舊牛皮燈籠都唔會明嫁啦。
你真係好可憐,插間學校攪到變眾矢之的 你都算係第一個

又一隻五毛波台狗
都好 又多一個陪嗰兩位ching坐牢
不停係到乞人道歉係咩玩法 係咪想笑死人

何以見得?你可以暢所欲言

我唔似d五毛咁..一講啲不利佢既野.就精神失常咁話你係邊個邊個
廿二小時未

想人驚然後撚狗
廿二小時未

仲係24小時
無知一問:
如果真係收到??信咁係咪等如連囝出賣信徒
定真係警犬做到野

比人當狗咁撚到佢精神失常 橙🍊
條友係咪呢幾年讀過慕光?

想人驚然後撚狗

未見過狗都不如嘅野撚到人
你唔識法律就咪喺度鳩uo柒落去啦我係你家中兩老啊,見到自己個仔弱智之餘仲要搞到自己屋企俾人淋油嘅真係想死
根本而家只要牽涉到呢個人嘅post轉個頭就會變晒小朋友齊打交, 支持同反對者一齊鬥低質, 睇到啲post就覺得煩

清高到

呢個post除左蔣仔自己
有人支持佢咩

日Ching 執緊gip 未
蔣Ching call 曬馬上門

我咁樣笑鳩蔣仔
蔣仔都咁慈悲為懷唔告我
大家唔好再笑蔣仔
蔣仔心地其實唔錯 人品都一流
唔識打字之餘仲日日用手寫版上網查字同咁多位巴打交流
睇得出佢份人好純品
個樣仲相當慈悲
廿二小時未

幾時幾分幾秒開始計?
廿二小時未

仲係24小時

蔣囝重新釐定愛因斯坦相對論
蔣狗
有高登仔話你個樣試試正正wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞