由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
無知一問:
如果真係收到??信咁係咪等如連囝出賣信徒
定真係警犬做到野

蔣狗
有高登仔話你個樣試試正正wor

真係比面
大佬 可唔可以唔好咁小學雞
Billllllllllly So
蔣狗

係咪蔣仔自己分身ac黎
廿二小時未

仲係24小時

阿仙奴轉會
蔣狗

真係比面

讚賞黎😂😂
你唔識法律就咪喺度鳩uo柒落去啦我係你家中兩老啊,見到自己個仔弱智之餘仲要搞到自己屋企俾人淋油嘅真係想死

咁當年佢老母陀住佢嗰陣無去產檢
唔知佢弱智
呢方面佢父母都有錯
怪唔曬蔣囝
蔣狗

係咪蔣仔自己分身ac黎

如果係分身都好笑
竟然知自己弱智
蔣狗

真係比面

咁都四四正正 成個劉馬車咁喎ching

應該係同一個人?
驚認錯
佢中四轉過嚟讀咗一年就轉咗校
點都好,呢件事我唔會再發表任何意見,任由CID處理.

如果個兩位想道歉,如夠誠意,我會考慮銷案.

Tg:@A7123a4567

仲自己銷案

刑事有得銷案既咩?

真係想知

人地中華民國大總統隻手遮天呀

仲自己銷案

刑事有得銷案既咩?

真係想知

可能蔣公凌駕於三權之上
真係痴線 可唔可以唔好咁小學雞

何以見得?你可以暢所欲言

我唔似d五毛咁..一講啲不利佢既野.就精神失常咁話你係邊個邊個

點都好啦,要講就係咁多,機會就比哂

兩位唔要更新機會我都唔勉強

好偉大!
比人更新機會!
無知一問:
如果真係收到??信咁係咪等如連囝出賣信徒
定真係警犬做到野

應該係同一個人?
驚認錯

蘇俊安? 俊到咁樣都有

應該係同一個人?
驚認錯

下次加密
廿二小時未

仲係24小時

蔣囝重新釐定愛因斯坦相對論

佢係挑戰緊海德格既存在主義哲學論調

//海德格以「存在本體論」來回答「存在」問題:要破解「存在」的意義,必須從一種特殊的存在者著手。這種存在者是「為存在本身而存在」,而不是為成為什麼東西而存在。作為「存在」問題的發問者,「人」便具有這樣的特性。「親在」人的基本特性不在於「我思」,而是在於他不僅「存在」,而且能夠思索並理解「存在」的意義。這點決定了「親在」在本體論上的優先地位:因為「存在」並不是既定的實體,無法從實體的屬性來理解;唯有透過「親在」的詢問,「存在」的意義才能展現出來。因此海德格顛倒笛卡爾的命題:「我在,故我思」。
根本警察睇完發覺根本無事係直頭唔會去到court 果一步, 我試過畀人屈, 條友報假案, 警察拎咗我部電腦去查, 查咗成半年, 之後好好聲氣同我講單野完咗, 仲告返對面報假案, 畀佢告既巴打要預咗部電腦畀人沒收一排

如果唔去court就唔會幫我開file攞証據啦

邏輯
蔣狗

真係比面

讚賞黎😂😂

不誠實使用電腦 建議蔣囝告埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞