由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
老實講,如果軍裝認為唔係刑事案件就唔會past比CID啦

個兩位如果肯廿四小時內道歉,我即刻銷案

原來cid係處理民事

CID開左file有得銷案架咩
喂個兩條撚樣,記住刑恐+不誠實使用電腦加埋十碌架

不如講清楚你確實係告佢地D咩?貼你相定話你樣衰?

差佬調查完先會知道係咪落案控告
蔣小朋友你慢慢等啦

會唔會等一世

放心一段時間後會通知返佢
冇野好告 file取消

屌真係笑死人咩

去高登?

去2000fun開post得唔得
蔣小朋友都鬧過我
我好驚
我係咪都應該報警

去高登?

Uwant啦
而家個勢係蔣狗到
大家洗底就快啦
蔣小朋友都鬧過我
我好驚
我係咪都應該報警

如果真係告得入,我建議比蔣公貼過上黎既人都去問一問法律意見

去高登?

兩位巴打可以最未個幾分鐘先講
講完補返句表示歉意唔等於道歉就得
而家個勢係蔣狗到
大家洗底就快啦

轉個污點證人
蔣狗父母好慘
仲CID 軍裝散仔都唔想理你啦

我叫左FBI, CIA, FIB, AIA, TPA, FNC, SKTT1 黎幫手做consult,佢地話告唔入
好彩

你唔信咪算,橫掂cid都開左file

CID

你條band3仔有冇同cid自首當年非禮學生妹啊
喂你之前先狙擊完地鐵非禮
原來自己都係疑犯喎

原來cid係處理民事

CID開左file有得銷案架咩

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案
近日有一個post疑似禮賢仔中三時性騒擾同學,由於該名色魔被稱Billy及自稱係讀過禮賢,加上資料吻合,故此懷疑左蔣仔係色魔,本人深表歉意.

另外,係到同野原新之助講聲對唔住,由於你堂眉同其中一位色魔太似,所以撈亂,令你受屈,本人深表歉意.

最後,本人並沒有改動相關帖子圖,有關圖片是由高登巴打send俾我.

蔣巴呢段算唔算道歉聲明

希望可以原諒佢啦
你地死 海豹突擊隊接手調查呢單野....
大家睇路

驚!
蓋清叫連囝幫手del我留言同post Ok?
一陣蔣仔叫侵炸埋香港
Dse 得1分有原因既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞