由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
老實講,如果軍裝認為唔係刑事案件就唔會past比CID啦

個兩位如果肯廿四小時內道歉,我即刻銷案

原來cid係處理民事

CID開左file有得銷案架咩

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

未上court前一日都得

如果係刑事就係律政師決定
唔係你條band3傻鳩決定啦死傻仔
比少少常識啦band3仔

上唔上court就由侓政師決定

告唔吿既決定則在本人之中

刑事係由律政師告 唔係你條傻仔告啊
唔係要檢察官黎把撚
你條傻仔告果d叫民事
果啲就唔經律政師要你自己請律師啦死傻仔

屌同弱智仔解釋真係好似哂鳩氣

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

侓政師
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

大方到

真心,firm左刑事既話如果plaintiff同defendant私下接觸唔係妨礙司法公正咩

Dse 得1分點答你咁深既問題
一朝得志
語無倫次
不如post個case file number出嚟, 咪知係咪真係有報過案囉.

P.S. 有條友去報警話發夢俾阿婆強姦, 差佬耍唔走佢都係會開case落口供嘅, 不過有case同會跟進同會交俾律政司作出檢控係唔同層次嘅處理方式.
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

道歉聲明, sorry大佬
呢個post 好多花生食
條弱智真係以為人地會好似佢咁去道歉
蔣囝個樣真係好撚似庇護工場啲弱智人士
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

又多一位Ching要道歉OR入去坐喇

講事實都要入去坐😂😂😂

蔣囝而家直情做埋法律既化身咁,有冇罪佢話事
個兩位串柒柒既撚樣,記住24小時啊

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

刑事係由律政師告 唔係你條傻仔告啊
唔係要檢察官黎把撚
你條傻仔告果d叫民事
果啲就唔經律政師要你自己請律師啦死傻仔

屌同弱智仔解釋真係好似哂鳩氣

有基因大師陪我坐牢 坐都坐得開心啲😂😂😂

開post 道歉啦

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

點樣告得嚟又唔上C o u r t
Court?

無架

蔣公凌駕DOJ
蔣囝潛水算啦
個兩位串柒柒既撚樣,記住24小時啊

講24小時內道歉真係唔夠你黎 11點道歉

告邊個啊
唔講嘅話
人地想道歉都唔得喇

蔣公凌駕DOJ

蔣公 > 三權分立
蔣狗個腦處理唔到咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞