由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
咁耐都唔講告邊個
點道歉啊醬囝
唔係講笑,蔣囝你個樣真係好似低低地嗰啲人😂😂😂一望就知智力有問題嗰啲
不如你勤力啲多啲去工場入吓筷子賺返千零二千蚊剪吓個頭買件衫仔著吓啦😂😂😂
你個樣弱智到咁樣 警察見撚到你都以為你返特殊學校走錯入報案室

你準備坐監啦
唔係講笑,蔣囝你個樣真係好似低低地嗰啲人😂😂😂一望就知智力有問題嗰啲
不如你勤力啲多啲去工場入吓筷子賺返千零二千蚊剪吓個頭買件衫仔著吓啦😂😂😂
你個樣弱智到咁樣 警察見撚到你都以為你返特殊學校走錯入報案室

你準坐監啦

唔好
不如交俾東張西望訪問下蔣狗仲好
劉爵士二世
隔離post話蔣狗屋企人做律師
點解要住公屋

唔洗你教

點解中英無2要讀fd
點解中學讀band3
休息陣先...食完飯再上黎議和

無得傾啦

蔣狗隔離post有你d同學笑你話你一開學就起女同學底然後whatsapp同人講知人地住邊
笑死
希望唔好和解
真係想睇下警方落咩罪

浪費警力啦梗係.
十卜蔣子 班仆街虐畜拉曬佢地就岩

你準坐監啦

唔好

玩到你傾家盪產
為不小心提及了Billy So這一名字

本人正式向蔣介石(翻生)道歉
笑死
希望唔好和解
真係想睇下警方落咩罪

浪費警力啦梗係.

傻人發現案

唔好派大波妹1,2號去
一陣視奸人地

派牙joe就啱
大家鬥問

billy so

蔣狗:&%&**%?!&-屌你中介狗&+=%@*-&-&波台狗五毛狗
係咁拋人想人學你道歉咁柒
相由心生難怪個樣生到咁柒

唔係呀師兄
我道左歉喇

你係玩野,我咪玩到你傾家蕩產囉

我銀包冇錢炸, 唔好告我

得啦,你咁講聽定上court 啦

係tennis court定badminton court?

去food court 請食飯打和啦

然後晌food court食到你傾家蕩產.
B. 禁止某些恐嚇行為

根據 《刑事罪行條例》 第24條 ,任何人如威脅另一人損害對方的名譽或財產,或進行非法行為促使他人受到威脅,導致該人士作出他在法律上非必要的行為,或不作出在法律上有權作出的行為,都屬違法,若 循簡易程序 被定罪可被罰款2,000元及監禁兩年,若 循公訴程序被定罪 ,則可被判監五年。

from http://familyclic.hk/tc/topics/Daily-lives-legal-issues/Stalking/Possible-criminal-charges-against-a-stalker-under-the-Crimes-Ordinance/

billy so

一齊高呼billy so

你準坐監啦

唔好

玩到你傾家盪產

放過我好唔好
係咁拋人想人學你道歉咁柒
相由心生難怪個樣生到咁柒

唔係呀師兄
我道左歉喇

你係玩野,我咪玩到你傾家蕩產囉

好惡
醬囝開post 話有個36F女友,係邊度識架
支持蔣介石狙擊billy so
B. 禁止某些恐嚇行為

根據 《刑事罪行條例》 第24條 ,任何人如威脅另一人損害對方的名譽或財產,或進行非法行為促使他人受到威脅,導致該人士作出他在法律上非必要的行為,或不作出在法律上有權作出的行為,都屬違法,若 循簡易程序 被定罪可被罰款2,000元及監禁兩年,若 循公訴程序被定罪 ,則可被判監五年。

from http://familyclic.hk/tc/topics/Daily-lives-legal-issues/Stalking/Possible-criminal-charges-against-a-stalker-under-the-Crimes-Ordinance/

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞