由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
好後悔冇第一時間黎呢個post
搞到而家都唔想出街食飯

bookmark佢返黎慢慢追
當笑話睇
蔣狗進化又幾靚仔
搞到而家都唔想出街食飯

我又係

叫外賣算

ball ching都喺度
啲同學都係嗌佢粗眉
佢之前講過自己讀咩學校
點知係作出嚟嘅 後尾仲俾老師踢爆
上堂唔知走去邊 屈有老師搵佢 拎咗佢銀包 又俾人踢爆
蔣囝準備又贏一仗!
搞到而家都唔想出街食飯

我仲慘
做assigment 做時入
笑到出唔到
啲同學都係嗌佢粗眉
佢之前講過自己讀咩學校

MORE
根本警察睇完發覺根本無事係直頭唔會去到court 果一步, 我試過畀人屈, 條友報假案, 警察拎咗我部電腦去查, 查咗成半年, 之後好好聲氣同我講單野完咗, 仲告返對面報假案, 畀佢告既巴打要預咗部電腦畀人沒收一排

如果唔去court就唔會幫我開file攞証據啦

你訓醒未呀
係人報警都有個file 你去報失都有架

以為人地好似佢咁咁自閉未見過世面我中學同學兩年幾前唔見銀包,我同佢去報警都知晒程序啦 之後一年前我見到選舉街站俾人搞,報警錄口供都搞勁耐啦,邊得嚟一個鐘內跨三個警區兼搞撚掂晒啊 想大鳩我地?你收皮啦死弱智
啲同學都係嗌佢粗眉
佢之前講過自己讀咩學校

唔係佢黎,蔣公條眉可以夾爆春袋

咁個個人係讀邊間學校
根本警察睇完發覺根本無事係直頭唔會去到court 果一步, 我試過畀人屈, 條友報假案, 警察拎咗我部電腦去查, 查咗成半年, 之後好好聲氣同我講單野完咗, 仲告返對面報假案, 畀佢告既巴打要預咗部電腦畀人沒收一排

如果唔去court就唔會幫我開file攞証據啦

你訓醒未呀
係人報警都有個file 你去報失都有架

以為人地好似佢咁咁自閉未見過世面我中學同學兩年幾前唔見銀包,我同佢去報警都知晒程序啦 之後一年前我見到選舉街站俾人搞,報警錄口供都搞勁耐啦,邊得嚟一個鐘內跨三個警區兼搞撚掂晒啊 想大鳩我地?你收皮啦死弱智

喂 你小心坐監
有冇人有心有力整個懶人包?
方便比出面班大愛垃圾fans知咩事
啲同學都係嗌佢粗眉
佢之前講過自己讀咩學校

MORE

唔係好記得 都幾年前嘅事
其實蔣囝係咪假膠黎
好難想像會有啲咁嘅人
講多句, 我上次畀人屈, 都係CID查我, 仲上門攞走我電腦, 不過係會煩你一輪, 同埋佢地唔理真假都會查你一輪先, 不過發現清白既就會無事

佢有無報都成問題啦
我夠報過警啦
張紙寫ST police station 沙田呀
灣仔又係咪KT呢
講多句, 我上次畀人屈, 都係CID查我, 仲上門攞走我電腦, 不過係會煩你一輪, 同埋佢地唔理真假都會查你一輪先, 不過發現清白既就會無事

佢有無報都成問題啦

岩 攞埋d舊相出黎
我上年單嘢就真係北區警署交俾大埔cid同我錄口供喇,兩個區都搞成六七個鐘啊
佢讀過一年地利亞修女紀念學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞