由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike

有埋口供紙咁算唔算報?

又將軍澳?

有埋口供紙咁算唔算報?

變左將軍澳

有埋口供紙咁算唔算報?

姐係咁,你啲相可以係Facebook or whatsapp互相send加轉載都得,你亦都可以post上黎話自己有去都得.

為了確保你係有去,所以希望自貼以作証明

有埋口供紙咁算唔算報?

由國香港, 蔣囝你係五毛黎架?
成個post得1件粗眉撚樣

有埋口供紙咁算唔算報?

點解變左將軍澳 ?

有埋口供紙咁算唔算報?

國藉係乜話? 睇唔清楚
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

大方到

真心,firm左刑事既話如果plaintiff同defendant私下接觸唔係妨礙司法公正咩

Dse 得1分點答你咁深既問題

如果係咁我可唔可以話佢意圖妨礙司法公正?

其中一個condition係以銷案換取報酬
好撚慘 連登有你呢班波台狗梗係低質左

枉我地CC台之前吹奏蔣囝😱😭

有埋口供紙咁算唔算報?

又將軍澳?

觀塘警署??

有埋口供紙咁算唔算報?

又將軍澳?

即係點呀 你識瞬移呀 幾十分鐘內報曬三間警署?
入黎執番個一蚊先

有埋口供紙咁算唔算報?

又將軍澳警署?

有埋口供紙咁算唔算報?

中國香港, 蔣囝你係五毛黎架?

錯字自膠
[img]https://na.cx/i/bR9475m.jpg[mg]
有埋口供紙咁算唔算報?

變左將軍澳

成個警局可以好似哈爾移動城堡咁
由灣仔飛去觀塘, 再去將軍澳
[img]https://na.cx/i/bR9475m.jpg[mg]
有埋口供紙咁算唔算報?

變左將軍澳

成個警局可以好似哈爾移動城堡咁
由灣仔飛去觀塘, 再去將軍澳

都話地下通道
蔣狗除左弱智仲有咩係真
蔣囝個樣真係好撚似庇護工場啲弱智人士
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

屌你誹謗d弱智人士 人地靚仔過醬仔架

蔣囝個樣真係好撚似妹下妹下個啲弱智囝嘛😑😂😂唔好告我啦
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

道歉聲明, sorry大佬

開post 道歉啦

得啦,希望你老豆老母會原諒你呢個pn9仔

刁呀 醬囝好撚大量🙈
蔣囝個樣真係好撚似庇護工場啲弱智人士
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

屌你誹謗d弱智人士 人地靚仔過醬仔架

蔣囝個樣真係好撚似妹下妹下個啲弱智囝嘛😑😂😂唔好告我啦

你死唔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞