由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
仲CID 軍裝散仔都唔想理你啦

我叫左FBI, CIA, FIB, AIA, TPA, FNC, SKTT1 黎幫手做consult,佢地話告唔入
好彩

你唔信咪算,橫掂cid都開左file

CID

有冇FBI
老實講,如果軍裝認為唔係刑事案件就唔會past比CID啦

個兩位如果肯廿四小時內道歉,我即刻銷案

原來cid係處理民事

CID開左file有得銷案架咩

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

唔好再問啦
答唔到啦
蔣小朋友都鬧過我
我好驚
我係咪都應該報警

如果真係告得入,我建議比蔣公貼過上黎既人都去問一問法律意見

如果咁都告得入,蔣小朋友真係自掘墳墓
嗰幾個中介應該立即報警求助

告到又死,告唔入又激死

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

人地堂堂大總統呀

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

唔好再問啦
答唔到啦

蔣囝智力有限呀,唔好逼佢啦
軍裝聽完叫我走,就係我柒

但佢搵CID黎同我落囗供,又點呢?

你咁出名又靚仔點會柒

姐係咁,你啲相可以係Facebook or whatsapp互相send加轉載都得,你亦都可以post上黎話自己有去都得.

為了確保你係有去,所以希望自貼以作証明

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

唔好再問啦
答唔到啦

佢知有刑事同民事已經好好
仆街fbi啱啱打電話比我
話蔣仔call左美國特工要我道歉
如果我24小時內道歉就唔捉我上cnn公審

我求下你地遁算啦 柒到唔敢睇落去🤦
仆街fbi啱啱打電話比我
話蔣仔call左美國特工要我道歉
如果我24小時內道歉就唔捉我上cnn公審

導彈已經準備好
弱智仔billy so
我求下你地遁算啦 柒到唔敢睇落去🤦

唔知佢d fans點面對佢地個偶像

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

唔好再問啦
答唔到啦

佢唔係報警報民事已經好叻豬

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

未上court前一日都得

如果係刑事就係律政師決定
唔係你條band3傻鳩決定啦死傻仔
比少少常識啦band3仔

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

唔好再問啦
答唔到啦

佢知有刑事同民事已經好好

唔係刑事就唔會出CID,出CID就冇得銷案
民事咁去警署做乜鳩

Cid c係指刑事
點解軍裝認為唔係刑事既案件會交俾cid?

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

未上court前一日都得

如果係刑事就係律政師決定
唔係你條band3傻鳩決定啦死傻仔
比少少常識啦band3仔

冇讀書既後果

原來cid係處理民事

On9仔 點解唔得?

刑事有得銷案

唔好再問啦
答唔到啦

佢唔係報警報民事已經好叻豬

佢連誹謗同不誠實使用電腦都唔識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞