由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
蔣介石(弱智)
個兩條撚樣,記住啊

廿四小時咋

呢度都係得一條撚樣咋啵
你講邊兩個啊,唔開名點知使唔使道歉
蔣仔 : Billy So, 之前係禮賢會彭學高紀念中學讀書, 鐘意bully人, 1年前開post同人討論既時侯就俾人起左底

戰場傳送門:http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=ET&message=6493169&page=17

又要醬囝跑多次灣仔》觀塘》將軍澳?

quote唔洗死呀
蔣介石(弱智)

打錯
你份人咁撚小家 如果真係報左警點會咁易要人道句歉就放過人呀 十成十係貼相兇鳩人想攞彩啦
蔣介石(弱智)

打錯

你仲有24小時道歉
蔣介石(弱智)

打錯

又多個陪上面兩位ching坐🙊
搵工聯會幫你啦
會唔會笑死班差佬
蔣介石(弱智)

打錯

又多個陪上面兩位ching坐🙊

蔣介石(粗眉撚樣)
個兩條撚樣,記住啊

廿四小時咋

我已經搵左由日本黎既大律師幫手搞legal consultancy
我準備好打呢場仗
會唔會笑死班差佬

差佬:又係呢條弱智仔
蔣仔 : Billy So, 之前係禮賢會彭學高紀念中學讀書, 鐘意bully人, 1年前開post同人討論既時侯就俾人起左底

戰場傳送門:http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=ET&message=6493169&page=17

又要醬囝跑多次灣仔》觀塘》將軍澳?

quote唔洗死呀

條撚樣都bully到人?
點解佢d同學個個話佢on9仔
比人bully咋?
你份人咁撚小家 如果真係報左警點會咁易要人道句歉就放過人呀 十成十係貼相兇鳩人想攞彩啦

下話

咁都比你睇穿我要個兩條撚樣道完歉之後有下一步

救撚命🙈
會唔會笑死班差佬

見撚到billy so鳩頭鳩腦 未開聲講嘢齋望到佢個弱智樣已經笑撚到碌地😂😂😂

下話

咁都比你睇穿我要個兩條撚樣道完歉之後有下一步

咁你告邊兩個啊?
休息左一排
蔣狗做咩連樣都自貼出黎獻醜呀
會唔會笑死班差佬

差佬:又係呢條弱智仔

灣仔>>>>觀塘>>>將軍澳

蔣仔一小時環遊香港報案室
蔣介石(報警)
蔣介石(灣仔)
蔣介石(觀塘)
蔣介石(廿四)
係咁拋人想人學你道歉咁柒
相由心生難怪個樣生到咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞