由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
我想問呢,如果冇人道歉,而又冇人拉人封艇,呢啲又算唔算不誠實使用電腦
正常user-> 神枱 -> 過街老鼠 -> 潛水 -> 懷念 -> 神枱 -> 依家一蟹不如一蟹,以前點點點

上左十年,呢個pattern 老是常出現
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

大方到

真心,firm左刑事既話如果plaintiff同defendant私下接觸唔係妨礙司法公正咩

未聽過刑事可以事主銷案

佢可能以為上到庭話"我唔告喇"就可以冇事.
蔣囝個樣真係好撚似庇護工場啲弱智人士
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

又多一位Ching要道歉OR入去坐喇

講事實都要入去坐😂😂😂

蔣囝而家直情做埋法律既化身咁,有冇罪佢話事

蔣囝重新釐定法律

蔣公凌駕DOJ

蔣公 > 三權分立

台灣以前係咁
好彩一早道左歉 無告到我

早講呀 嚇到我賴左幾罐紅油😅

蔣公凌駕DOJ

蔣公 > 三權分立

醬囝=棋王!
蔣狗比人撚到
好撚慘 連登有你呢班波台狗梗係低質左
有人話條友中三非禮女同學
正常user-> 神枱 -> 過街老鼠 -> 潛水 -> 懷念 -> 神枱 -> 依家一蟹不如一蟹,以前點點點

上左十年,呢個pattern 老是常出現

邊有人會懷念佢
po佢上黎bin c再bin c就會既
喂,個兩條自稱有律師同串柒柒既撚樣,如果你地肯24小時內道歉,我聽日去差館銷案

大方到

真心,firm左刑事既話如果plaintiff同defendant私下接觸唔係妨礙司法公正咩

未聽過刑事可以事主銷案

佢可能以為上到庭話"我唔告喇"就可以冇事.

佢係咪真係唔識hk legal system
蔣狗比人撚到

自己攞嚟柒冇辦法架喎

蔣公凌駕DOJ

蔣公 > 三權分立

台灣以前係咁

都話佢當左呢到係台灣,比人串兩句就要告

大方到

Dse 得1分點答你咁深既問題

如果係咁我可唔可以話佢意圖妨礙司法公正?
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

又多一位Ching要道歉OR入去坐喇

講事實都要入去坐😂😂😂

蔣囝而家直情做埋法律既化身咁,有冇罪佢話事

蔣囝重新釐定法律

幾時重訂埋基本法
有人話條友中三非禮女同學

佢之前狙擊地鐵非禮
都話唔理真假狙擊左先講
蔣仔要jj插自己屎眼
個post好笑到

蔣公凌駕DOJ

蔣公 > 三權分立

台灣以前係咁

都話佢當左呢到係台灣,比人串兩句就要告

遲早報警告人誹謗
好彩一早道左歉 無告到我

早講呀 嚇到我賴左幾罐紅油😅

紅油
或者仲衰啲添😂
呢句應該唔算誹謗
因為我諗都無人反對

屌你誹謗d弱智人士 人地靚仔過醬仔架

有埋口供紙咁算唔算報?

又將軍澳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞