由蔣巴變蔣狗 談連登質素

1001 回覆
70 Like 8 Dislike
去報警

快撚D報警啦Billy So, 講完唔報早日死全家呀屌你老母死廢青

等上court啦

識串court
去報警

快撚D報警啦Billy So, 講完唔報早日死全家呀屌你老母死廢青

等上court啦

識串court

我有solicitor等緊同你玩, 慢慢黎
去報警

等上court啦

識串court

又恰人地英文1
佢打擊中介呢件事上面,的確係好令人尊重同埋佩服,而呢一件事亦都令到佢有更加多嘅支持者,好老實講我都曾經有啲仰慕佢
但係去到後來佢話要自己去解密先知道佢究竟查到去邊嗰陣,我就覺得呢條友真係有啲無聊,但係算啦佢都係幫緊個社會姐
不過佢嘅氣焰啦就越嚟越勁,好多事情上面佢都係未查清楚就擺上黎話要還嗰啲受害者一個公道,又或者就宣傳人哋整嗰個五毛表,係咁畀人鬧之下呢就出個聲明就算數。然而之後繼續公審,講清楚啲,係繼續一啲未查清楚嘅公審。
以上呢啲野其實大家應該都聽到好多
真係令到我最不忿嘅嘢就係佢班支持者
唔知係咪因為見到佢個用戶名啊,佢班支持者就打晒飛機,無論佢做嘅嘢係對與錯都好,依然支持,有人鬧蔣介石,就一齊話佢係五毛,
其實呢一方面可以見到連登部份嘅會員嘅質素係真係有啲低
以前係高登,上得去嘅,都叫會自主思考,係識得判別是非,但而家係蔣介石呢件事上面絕對反映咗連登係有好多盲撐盲反嘅人,可能講到呢度,有啲人又叫我返高登
c o u r t

Court

court
佢打擊中介呢件事上面,的確係好令人尊重同埋佩服,而呢一件事亦都令到佢有更加多嘅支持者,好老實講我都曾經有啲仰慕佢
但係去到後來佢話要自己去解密先知道佢究竟查到去邊嗰陣,我就覺得呢條友真係有啲無聊,但係算啦佢都係幫緊個社會姐
不過佢嘅氣焰啦就越嚟越勁,好多事情上面佢都係未查清楚就擺上黎話要還嗰啲受害者一個公道,又或者就宣傳人哋整嗰個五毛表,係咁畀人鬧之下呢就出個聲明就算數。然而之後繼續公審,講清楚啲,係繼續一啲未查清楚嘅公審。
以上呢啲野其實大家應該都聽到好多
真係令到我最不忿嘅嘢就係佢班支持者
唔知係咪因為見到佢個用戶名啊,佢班支持者就打晒飛機,無論佢做嘅嘢係對與錯都好,依然支持,有人鬧蔣介石,就一齊話佢係五毛,
其實呢一方面可以見到連登部份嘅會員嘅質素係真係有啲低
以前係高登,上得去嘅,都叫會自主思考,係識得判別是非,但而家係蔣介石呢件事上面絕對反映咗連登係有好多盲撐盲反嘅人,可能講到呢度,有啲人又叫我返高登

Agger 巴打
去報警

等上court啦

識串court

歡迎

希望你唔好傾家蕩產

識用 傾家蕩產
去報警

等上court啦

識串court

歡迎

希望你唔好傾家蕩產

識用 傾家蕩產

識用四字詞

等上court啦

識串court

歡迎

希望你唔好傾家蕩產

識用 傾家蕩產

識用四字詞

被迫害先拎U
希望大家唔好騎刧我個post
呢個post主要想喺蔣介石上談連登質素 並非針對蔣介石 所以要狙擊佢 真係麻煩大家稍移欲步 唔好意思

識串court

歡迎

希望你唔好傾家蕩產

識用 傾家蕩產

識用四字詞

你諗定賣乜野去套現打官司啦 小朋友

我驚你律師費都比唔起

律師費 堂費

拋人浪頭
呢個post主要想喺蔣介石上談連登質素 並非針對蔣介石 所以要狙擊佢 真係麻煩大家稍移欲步 唔好意思

蔣狗入得黎預左佢搞事

佢宜家要告我, 點算

歡迎

希望你唔好傾家蕩產

識用 傾家蕩產

識用四字詞

你諗定賣乜野去套現打官司啦 小朋友

我驚你律師費都比唔起

律師費 堂費

拋人浪頭

我點拋佢

人地有嘴炮律師架

你有卡片係勁d既

蔣狗入得黎預左佢搞事

佢宜家要告我, 點算

等坐監啦,蔣囝咁疊馬
俾人淋油都仲要批鬥
俾人淋油都仲要批鬥

你講佢批鬥人定大家批鬥佢先
蔣狗
笠水狗 正廢柴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞