拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
咁90kg以上拳重就唔會有分別嘅source喺邊?
我呢樣至少有大把實戰ko片證明
你哋講嘅「90kg以上拳重一樣論」邊度有證明?
Source 1: Sport science
https://youtu.be/giMP0vNlRxs
骨頭經過不斷嘅破壞同埋修補可強化 “Cortical remodelling”
Source 2:
https://youtu.be/NeAiM_Ocqyo
短啲幫驚你睇唔明

之前討論大狗保足球踢 春男話用腳踢頭隻腳一定爆
又話唔真實

而我搵到其中一條女既片:
https://youtu.be/eBrsJkbOs6Y

類似嘅片都大把
https://youtu.be/IUGg7KGUUHU
至於爆榴槤榴槤 藍絲tvb李嘉大把片唔想幫佢宣傳
就係咁

討論下,你覺得佢哋點解係假
除咗按照你嘅邏輯你做唔到之外
加油啊春男
度力有無你搵source 既阻力咁大
(利申唔知)
咁有踢腳撞鐵槌未姐?
好撚想睇
哈 要證明一樣嘢先要搵source
我立場係佢唔存在呢種情況
我要搵咩source?
你有料咪搵source嚟掌我嘴囉
你睇完啲片未?咪話晒比你知原理係點囉
係你戇鳩鳩話用腳踢頭隻腳一定斷 我用source話俾你知唔係
依家又要同我坳嗰條緬甸女人踢鐵鎚係咪一定係真?
人哋鐵通都睇得斷 點解唔可以用鐵鎚嚟練?
況且個鐵鎚係咪真都唔影響你係柒左既事實
拆咗唔緊要,謙虛一點!
但係你講嘅嘢從來都冇任何support 要人餵到你入口
成個孩子王咁
大家已經證明晒你柒咗啦
你使唔使證明一下自己唔係戇鳩
我嘅立場係你唔存在唔係戇鳩嘅情況
人哋鐵通都得斷
係咪已經證明左你之前話乜撚嘢加速力 乜撚嘢人類皮膚好脆弱係戇鳩呀?
我話會斷腳嘅點係用腳面踢頭踢到成個人飛起
其實計難度應該仲高過腳踢鐵槌
點解唔係你哋證明自己唔係on9
鐵通中空攞嚟同實心嘅鐵槌比?
你又一次證明自己有幾on9
唔撚怪之得外面咁撚多離奇騙案
原來好似你呢種唔用腦嘅人多成咁
我唔係支持條女 純粹想證明練舞嘅人的確可以段練到自己嘅骨格同皮膚硬度去到某個極限
但係你講嘢都幾戇鳩
佢有冇踢爆個鐵鎚啊?
人地攞個鐵鎚嚟練隻腳嘅硬度
同踢爆中空嘅鐵通有咩關係?

睇返春男之前講啲咩
ありがとう
• 2d
顯示更多
佢邊條片擋刀呀傻仔😂
佢有條片一拳爆榴連
你自己諗啦傻尻
大把人爆榴連啦
讀緊form幾?揀左科未?
徒手拳頭無傷爆榴連
好啦 你要話得就得
唔撚使讀書都知人嘅皮膚冇可能做到啦
你係咪輕度弱智?
你講野十句有九句都係粗口/小學雞/戇鳩野/引戰
淨低一句就係話冇可能
都難為大家block鳩曬你
唉笑死
條片擺撚到明就扮撚哂嘢
攞槌嘅扮有出力
踢腳嘅扮有踢實
然後後製較快效慢去呃人
你都仲信佢係真
就算唔係踢爆個槌都唔代表佢真係可以冇顧忌咁踢鐵槌 條片明顯就住啦
笑死 你對上一句先係咁
後一句就企高地扮斯文
我好介意畀你班弱智block咩
咪自作多情啦傻尻
呢層我唔清楚 原理上的確可以做到 上面比左source你
至於佢拍片呢方面
你點知道的?
係咪又想講按你嘅邏輯係冇可能?
我唔信就係咁簡單
你要證明嘅就搵可靠source
唔好用條廢片當真理
畀晒source你啦喎
Sport science喎
證明曬腳骨的確可以越踢越硬喎
依家你話大狗保係冇可能
好似得你當自己唔信就係真理
我唔信就係咁簡單
討論已完
係我on9
大家可以唔使覆佢了
可以越踢越硬唔代表冇極限
你再點練都唔會擋到子彈刀劍

攞腳面踢頭頂
本身就係攞弱點去撞人體最硬嘅地方
加埋漫畫表現 成個人飛起
所以先話正常會斷腳
肌肉夠原理上可能透過不斷破壞修復去強化啦 咁點解啲人練練吓就上唔到去

因為人體有極限
再點練都改變唔到
唔係嘈交 但如果照你意思90kg以上全部同級 再重落去都唔會大分別所以冇分 咁諗返轉頭 47kg樓下都冇再分 咁係咪3xkg 甚至極端d300kg既相反例子 有厭食症2xkg既拳手同47kg極小量級係同級 係冇差距 有機會打羸47kg 我相信一億個都會有一個2xkg打羸47kg掛 咁其實國際冇定到47kg樓下既級别係咪就真係冇分別呢 我就覺得個理由單純d 國際冇定到咁大範圍好大機會純粹係太肥同太瘦只佔好少數 根本唔夠拳手能夠舉行一個個別級比賽 所以先冇分 而唔係真係再上冇分別而同級
唔係掛
丈二有咁撚勁咩
我冇睇求道之拳,想知班人係拳願到大約咩水平
硬頸ありがとう舌戰群雄
https://lih.kg/1997688
開咗個po俾你地鬧交
一路好走唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞