拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
都真
攞咩source?
現實就係冇一個人三百公斤仍然擁有正常活動能力

而家係你FF有人做到
要舉例嗰個係你
其實你唔quote佢我都唔知佢咬緊我 由佢啦 可能平時生活返工壓力大要上黎發洩 咁隨便佢啦
佢呢d抽水怪最鐘意引戰然後等人屌佢再潛水唔應,個post前廿頁佢覆得果一次,剩係今日呢個鐘佢都起碼覆左4 5次啦,如果照佢個邏輯佢而家都係罵戰緊架喎,你覺得佢想點?上網引人關注囉
明明兩年前 打完牙就笑到依家 果陣我都係度
依家眾人皆醉我獨醒 柒到唔敢睇
講左幾百次,拳擊量級有上限,90kg以上全部同級,有晒source,拳擊係唔係打擊技?而家邊個失憶

之前用埋阿當打小宇宙同春男打阿古谷比,作者已經用呢個例子證明左重量級再重都係同級,你仲可以點駁?用漫畫做例子但係又話漫畫唔真實、現實又無呢種人所以唔算,咁點樣證明你果d廢話係真?靠FF ?
其實唔鍾意唔緊要但唔好影響曬全部人得唔得,唔通要全部人為咗一個人唔笑。我咪話咗想要體認真討論就星期三夜晚入嚟 大家都認真討論
同埋無人講過漫畫真實囉!係你無辦法用現實例子駁我,用漫畫例子又駁唔到,你成個春男理論係fail晒,無任何野可以證明到,邊個搞笑d[/quote]

咁究竟有冇人講真實?乜叫從來冇人講真實?
柒咗又唔認?笑死
你講夠大話未?完全封鎖睇唔到quote架,搞到我要block你一次cap圖笑你

我覺得黑木講緊三先
初見三輪最少有用到 後之先
黑木係講緊普通人嘅極限
過咗極限就係達人了
黑木同牙就更加唔哂講識哂三先
唔講漫畫真實唔係唔用真實例子呀?識唔識中文?實際上你連漫畫同真實例子都無,你搵到漫畫入面春男同阿古谷唔同級嘅source未姐?
講起達人諗起《最強弟子兼一》,其實我覺得猛虎呢d已經過左普通人極限,但係猛虎可能一世都唔識先之先,咁點算
呢樣係簡單邏輯問題
如果你連呢樣都唔明我唔打算教傻仔
講咗幾廿萬次現實嘅分級係因為唔存在體重極大但行動能力正常嘅人

攞漫畫做例就係現實如果有三百公斤肥仔
佢會打唔到人 更唔會成功攞到上位壓制
而漫畫入面肥仔正面重拳打咗幾十吓
坐埋上身打都破唔到防
呢度就係佢唔合理嘅地方

如果你仲係唔明就算
你都係為拗而拗姐

鬥神個鼻凍過水
乜野簡單邏輯問題?係同級就同級、唔同級就唔同級,夠打就夠打、唔夠打就唔夠打,事實係你話唔同級又搵唔到source、話春男可以打贏但係結果輸左,你而家係講緊全世界針對你,全世界都錯撚晒係你啱?因為你用邏計算到春男一定好勁?咁樣唔係FF ? 你發夠up瘋未?
我會咁理解
猛虎係肉體上超越咗人類
三先係武術上嘅極限

猛虎呢...
參照打黑鬼...只可以用換血流
猛虎係識睇唔識用
今期爆左啦
其實你段嘢一啲邏輯都冇
同唔同級我解釋完你又無視
又攞春男輸嚟講
我上面都講過無數次
就係佢輸先要攞嚟做反例
你現實裏面莫講有體重差
就算係同體重畀人壓制都十成九ko
你真係唔識就睇幾場ufc
唔使係度發爛渣
都冇計盲咗一隻眼 重傷冇得唔換血
個靚仔樣冇啦
今期一拳就爆鼻血 怕打多幾期變埋佛地魔
解咩釋姐?我解釋返比你聽佢兩個同級呀!漫畫都係咁講呀,得你死咬話唔係又搵唔到source咋嘛

我洗發爛渣?我有晒例子係手,當你狗咁撚咋
如果猛虎識埋三先又太勁唔平衡
設定上都要取捨
一開始個人已經係講緊重磅打輕磅
廢事你on9唔明喇
三倍體重磅數差距夠大未?
坐埋上身ko唔到合唔合理?
正面答我啦?傻仔
鬥神可以用泰臣架勢,雙手護住塊面、下潛,黃金帝拳快但無力,根本破唔到防(除非下期話黃金帝d拳有重量級力度,咁就太bug)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞