拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
講左幾百次,重量級無上限,3倍體重就要分你講架咋,漫畫有咁講咩?source呢?搵到先答我啦,傻仔
猛虎除非肌肉屈到仆街之外,技術真係唔係最頂級。正拳風暴算啦佢。 如果比佢識三先真係唔洗打。
你個腦真係幾撚死
體重無上限係因為體重再上會影響機動性
所以上太多都冇好處

唔代表200分斤一拳同100公斤一拳係等同
你連呢種邏輯都冇好意思同我講?
然後你係咪又回我『所以漫畫咪唔真實囉!』,
咁我又會回你「現實都係咁分量級架喎!」,
然後你又回返果句『現實無咁重又咁靈活嘅人丫嘛!』,我又回你「咁漫畫邊度話佢兩個唔同級?」
你條友來來去去都係loop呢兩句,同你講現實就話現真無呢種人,同講返漫畫你就話唔真實

咁你講果d野點證明?無架,純FF
咁咪係囉,有影響咪可以同級囉,漫畫入面春男d拳打唔入阿古谷架喎,你可以講多次漫畫唔真實啦笑死
猛虎有埋先之先可以升班去刃牙打
佢一拳已經等如人哋打幾拳 其實已經好屈機仲有必殺爆芯
佢贏過呢堆人

原來條友一路都有mon post 一路都唔講嘢皇影巴一提佢即刻又出返嚟
你淨係知現實點分級
但冇撚明過點解人哋咁分
事實上漫畫呈現上就表達唔到三倍體重差下嘅拳重優勢 甚至搶埋上位壓制都ko唔到一個輕自己變倍嘅人 你覺得合理ok 睇漫畫睇上腦連常識都冇埋
陰撚公
本身已經係差唔多頂級強者
唔知點解右下嗰個好似光我阿叔
慘撚到
舉唔到例淨係夠膽留負皮
原來係弱智仔圍爐post
失敬失敬
所以咪就係囉,現實咁分你又話唔合理,漫畫畫出黎你又話唔真實,其實漫畫表達左上到重量級拳力再增加都唔會好似重量打輕量咁大,所以重三倍都無優勢,你自己唔信之嘛
同埋#413 #428都有講過你架
唔好當睇唔到
係就回應埋
同量級?on99
丈二係空手道家黎,右下係柔術,而且我覺得丈二可以贏猛虎
返夜班無野做,當佢狗咁撚真係好過癮
咁到底邊度講過佢兩個唔同級?你搵到未?定仲係度答「用邏輯計下就知?」
其實漫畫表達左上到重量級拳力再增加都唔會好似重量打輕量咁大,所以重三倍都無優勢

呢個先至係你ff
重量上去係速度犧牲太大
所以冇優勢 邊個同你講係拳力冇優勢?
兩位ching都幾執著坳足一日
我單純覺得張圖似
唉 淨係識捉住個量級講一世
解釋咗幾廿萬次
你鍾意點就點啦
弱智冇得救
講到尾都係睇邊個肉體強,就算金田識先之先又點
可以打贏冰室
佢唔出嚟抽水我都諗住算
點知條弱智咁有自信
咪倍下佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞