拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
仲要出一次巡迴重10重斤
好心啦 一早block左咪唔洗理 難得呢一話可以正正經經討論下 就咪撚理啲傻閪啦

同埋平時無野做成日笑9初見已經開始覺得無癮over左 第一次講「我可不會讓你受身喔」「絕好調」係幾好笑 但其實講多幾次 一樣都會無聊

有一排禁入黎頁頁都有大半內容係講初見 新一話嘅野無人討論 好啦到今話又嘈嘈乜春嘈幾頁 真係睇到眼怨 一件就一早完全封鎖左 另一件就太撚煩都一早block左 但係撚咁reply 煩唔撚煩真係

最強已經講咗真理
拳願因陀羅
廓爾喀鬥神>>>>>>>>泰國鬥神
廓爾喀鬥神而家玩緊動森
老老實實,我唔認為我同果個傻仔之間係唔正經討論、係度嘈喎,我駁佢果陣有晒source、原作cap圖,討論格鬥量級呢個topic都唔算正經討論咩?最新果期就係講緊黃金帝同鬥神差N個量級所以書入面個個睇少佢,咁樣讀者唔可能傾到底量級有幾影響賽果咩?你自己唔想傾呢樣就話人唔正經討論?你自己係呢個post 廿頁入面剩係留過兩次言咋,你真係咁關心個post有幾正經討論咩?

講返今期,講完黃金帝有幾威水同重幾多公斤之後打左一拳咋,你覺得咁樣可以傾到廿頁咩?次次出完最新話兩日後個post都開始靜架啦,個個都等緊下一期丫嘛
所以拳擊好注重"量級",輕量級肯定贏唔到重量級,拳擊擂台得丁屎咁大,輕量級無機會hit & run,重量級可以將你迫入角落走都無得走,一拳就KO
煉獄嗰個印象中好大 唔知之後會唔會有更正
Tho黃金低體脂咁低持久一定低
不過佢兩個打拳都要小心唔好打中對方個頭,頭蓋骨好硬
頂佢其實呢場應該搵咆哮鬥魂上啦,企係度比黃金帝打咪得囉,黃金帝一拳打中鬥魂個頭,結果比頭骨震碎左隻手,仲打條春咩

咁人身上仲有好多要害骨頭cover唔到既,作者比個理由話黃金帝減到咁係為咗極限既銳利度,同精準度,再補多個shot係佢練拳個時用拳頭將綿線送入移動中嘅針眼,仲百分百命中,打個時就專瞄關節既縫隙,黑木都要收皮啊
其實我想睇黑木比人打爆個鼻
你哋玩撚夠未
笑初見係共識㗎啦 唔鍾意咪唔好睇
其實黑木講「極限的那條線」係咩意思?初見出場之後咪又係還唔到手,咁黑木自己同牙係唔係越過了「極限的極限那條線」?
極限地柒
對唔住囉初見FANS
我都有份笑過 唔鍾意咪唔好睇 所以咪block好耐之前block左嘈交果兩個囉

但我想講有時真係做多左 話初見唔好笑就起貢 其實之前已經記得有人嘈過一次初見啲野 咁呢度都唔想再哂口水講 但有時真係好無聊

利申返 唔係初見同牙fans 但覺得初見比人打柒係抵死 輕敵 誤判
啱,佢呢d旁觀撚其實好乞人憎,無啦啦走出黎話乜野「都唔知點解你地咁鐘意乜乜乜、阻住其他人物物物」,呢種人仲要平時係摺友黎喎,一路都唔見佢出聲,而一有機會抽水就鼠晒出黎

其實傾乜、笑乜關佢撚事咩?呢個係拳願post,只要仲係講緊同拳願有關嘅事就無資格叫人唔準傾,仲要講到比佢block左係好撚大懲罰咁,以為自己係邊個

平心而論 初見係on9 份人輸打贏要 無恥 無骨氣 但都唔係話廢到貼哂地 你都要睇下佢同緊咩人打嘅

識用碌鳩發勁出寸勁 又識三先 你點同佢鬥
救撚命呀,比你block左咁大懲罰,求下你唔好block我啦
皇影巴咪理佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞