拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我本來想話應該係睇邊個光環強,但諗一諗強如主角光環都可以收檔
之前你貼左幾張圖丫嘛,我咪話你幫我搵埋例子嘅,而家咪用得著囉,重3倍拳力仲差過阿當重過小宇宙40kg

第一部王馬贏猛虎算唔算?
你想表達啲咩
你知唔知我要表達啲咩
佢呢種呈現咪我話佢唔現實嘅地方囉
所以你係附和緊我?
我睇你都真係幾唔清醒
飲大咗?
冰室斷隻手醫成年就知冰室肉體好差
嗱!話左你架啦,一用漫畫source就話唔現實!用現實就話唔存在!要解釋就要用邏輯諗下就知!無任何野可以證明,你話係就係!全世界都錯晒,成個post個個都笑你,係你話自己啱晒!
咁佢好打就一定啦 但技術層面真係睇唔出媲美到黑木同牙嘅先、二虎流、大久保MMA轉換、加奧朗嘅封鎖拳、黑鬼殺手、雷、黑警反擊界刀、小宇宙嘅領域加預讀。
打親高手都係肌肉換血流。
鬥神可以用泰臣架勢,雙手護住塊面、下潛,黃金帝拳快但力量不足,根本破唔到防(除非下期話黃金帝d拳有重量級力度,咁就太bug)

當年泰臣用呢招橫掃拳擊界,除左用陰招之外無人破到,Holyfield用頭撞佢拉距離打,結果比泰臣咬甩耳仔
唔係應該點?我咪就話緊佢唔現實囉
嘅然佢假設咗一個300公斤但活動力正常嘅巨人出嚟 但佢嘅打擊連三分一體重嘅人都做唔底
咁都唔話得佢假?

唔好當上面#413 #428冇到
佢哋係見你聲大夾惡on9廢事同你嘈
唔代表冇人反對你
你可以收收皮
第一部猛虎輸比帶傷王馬,一回反擊技收左皮,我真係覺得係劇情殺黎
先唔講邊個既觀點係岩定錯
討論就討論
無必要每個回覆都加句挑釁性說話或者惡意謾罵,又收皮又傻仔又on9仔
未讀過書?
佢點講我點覆姐
佢唔客氣點解我要好禮貌?
咁有最強肉體 仲有一招必殺 屈血都好正常
佢唔夠人講係咁架啦,次次解釋都係空口講白話,現實例子又無、漫畫例子又話唔真實,下下都話用邏輯諗下就知

佢咁吹奏春男,話越重越好打,好可能現實都係咁上下體形
我記得之前有人話室淵剛三可能因為中左猛虎一招搞到有舊傷所以先輸比阿古谷同黑狼,然後猛虎係飛機度屈鳩d舊傷係黑警打出黎
但係明明 過咗幾日已經落得返床
咁舊傷呢d外表睇唔出,佢係大賽入面比猛虎打到穿左咁濟

哈我真係睇到笑
現實磅數差三倍嘅打交你睇吓魔山打嘴炮佬已經有 好明顯睇得出極大體重差下
只要重磅者行得跑得
有基礎技術同體力
但靠臀展抗抗都屈哂機

漫畫就係特出唔到呢種優勢我先要講
你就係咁重複話漫畫入面就係肥仔輸
都唔知你個腦裝乜
而家仲ff埋我現實體形?
你有冇可悲成咁?
由細到大都弱智?
唔係應該點?我咪就話緊佢唔現實囉
嘅然佢假設咗一個300公斤但活動力正常嘅巨人出嚟 但佢嘅打擊連三分一體重嘅人都做唔底
咁都唔話得佢假?

唔好當上面#413 #428冇到
佢哋係見你聲大夾惡on9廢事同你嘈
唔代表冇人反對你
你可以收收皮
先唔講邊個既觀點係岩定錯
討論就討論
無必要每個回覆都加句挑釁性說話或者惡意謾罵,又收皮又傻仔又on9仔
未讀過書?
佢唔夠人講係咁架啦,次次解釋都係空口講白話,現實例子又無、漫畫例子又話唔真實,下下都話用邏輯諗下就知

佢咁吹奏春男,話越重越好打,好可能現實都係咁上下體形
哈我真係睇到笑
現實磅數差三倍嘅打交你睇吓魔山打嘴炮佬已經有 好明顯睇得出極大體重差下
只要重磅者行得跑得
有基礎技術同體力
但靠臀展抗打都屈哂機

漫畫就係特出唔到呢種優勢我先要講
你就係咁重複話漫畫入面就係肥仔輸
都唔知你個腦裝乜
而家仲ff埋我現實體形?
你有冇可悲成咁?
由細到大都弱智?
仲有我由頭到尾冇話越重越好打
而係佢咁重但活動能力比正常人有過之而無不及 所以如果按現實計佢一定打殘黑警

你除咗扭曲我講嘅嘢仲識啲乜?
咁撚賤格又冇腦嘅人我都真係少見
所以佢學唔到三先。練左套屈肌肉地面技出嚟
wow~ 有人搵唔到例子反駁開始發爛渣,明明一開始係自己用漫畫拎春男做論點,結果全部比漫畫反駁晒就開始話漫畫唔真實,明明一開始就只係自己幻想春男同阿古谷唔同量級,發現現實同漫畫都唔係咁分就係度撒賴話用邏輯諗下就知,如果你唔認同就一定你傻,天上天下唯我獨尊!咁多個格鬥比賽同牙霸子咁樣定量級都係傻仔,我先係最醒果個,我講嘅先係真理!

唔得,比我笑陣先
其實好恐怖,佢咁嘅力量玩十字固定對手連投降機會都無就斷手,用裸絞會夾斷人條頸
我一開頭就係講緊漫畫唔真實
原來你連發生緊咩事都未知
會唔會太柒
「畀人壓制都十成九ko」
十成九有無source?
UFC大把cup喎
唔好又自己講自己笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞