拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
黃金帝會唔會都係好似雷咁係掌握左對手眨眼個刻,所以對手睇唔到佢出拳
定係gay佬,記錯左
Gay佬
一夫大帝見到對面13人嘅時候 已經破解帶對面招式 同埋諗到點樣對付佢哋啦
八年先得
梗你老母
梗好似唔係支那野黎
現實春男 326kg Manny Abel

總結一下

其實無論黑警同春男係唔係同級結果都一樣

現實:春男無漫畫咁靈活,雖然如果打中一拳都好傷,但係黑警識慢慢拉打,春男根本跑都追唔上

漫畫:雖然春男靈活,但係相反黑警嘅擋格都係有效,結果時間一長春男膝頭頂唔住就會被黑警收皮

結論:都係黑警有優勢

90kg以上有無再分高一個量級都無分別
其實春男邊度靈活? 因為一開始打果幾個關斗? 漫畫入面佢出一拳嘅時間夠阿古谷打中佢幾拳,如果唔係成個人坐住阿古谷,春男嘅攻擊全部被阿古谷單手格開,再加上春男身體太重無辦法用踢技,成個下半身都係破綻,阿古谷唔算專精踢技都可以輕鬆屈到佢,果d咩一拳打爆水泥牆係誇張化,打落阿古谷個身度明顯比起阿當打小宇宙都不如,而阿當只係重過小宇宙40KG咋,而春男重過阿古谷200KG,呢度作者係唔係暗示去到重量級,人類力量已經到極限,相差唔會太大? 見仁見智

直接d講,阿古谷本身已經係偏向用上肢硬碰硬果種選手架喇,春男抽到佢先可以硬打佢幾拳,其他選手遇到春男一定偏向迴避,春男全程可以打中人幾拳都成問題
咁比現實315kg嘅人一定靈活咗嘅
不過應該都係鬥技者之中遠遠最差
咁嘅靈活度同無其他無分別
結論:春男廢
佢開二檔瘦左少少明顯打高一班,但係加入左摔角之後結果又肥左,不過無所謂啦,春男鐘意打機多過打拳,實力高低根本無影響
真係屌,明明想睇佢變瘦,個資質咁勁。依家變咗做豬。
58唔係話最後一版停更咩
停左一星期啦啵
其實佢原本嗰種咁高瘦長臂展嘅身型好似冇同其他人重疊
除咗扮米奇老鼠嗰個
因陀羅>>>>>>>>>>>阿修羅
加奧朗 可不會讓你受身哦

張圖個喲應該要加多條「~」
gay佬係邊個。。
剎那囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞