拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
咁一個禮拜得二十頁根本唔夠講一個禮拜 星期一二冇嘢講咪搵嘢嚟笑囉 唔通幾日冇人講嘢好咩
我覺得佢仲on9過上面我同傾量級果個傻仔,上面果個雖然傻,但係佢自己有一套有關拳願角色嘅理論,先唔講合唔合理,起碼佢都係傾緊拳願

而家走條友出黎唔準傾呢d、好無聊、阻住人,真係以為自己大撚晒?出黎主持公道?明明係摺友,成個post講得兩次野然後係度扮正義,人唔笑狗都吠
其實都唔係笑佢因為打輸俾牙 純粹係俾人吹到好大配埋佢既成個人設結果俾人打撚到仆街 我都認同有啲野講太多會over咗好煩 但初見真係唔知點解見一次笑一次

你想正經討論劇情實有人會講 只係有時有啲集數係真係無野好講
係係係
三倍體重坐上身打都ko唔到好現實
你鍾意點就點囉

我不嬲唔介意呢啲漫畫有誇張成份
係唔知做次次都有人出嚟話好真實
咪搞笑啦
你追蹤下佢就知,佢成個post講過兩次野咁大把,見到其他人咁好傾緊係唔抵得啦
初見d表情真係超一流 唔知點解見到就好想笑
漁夫/目黑/裏鎧/板東都係屬性贏曬 除非之後出仙術根本贏唔到
不過就係對泰神先好睇
係見一次笑一次

但都係想講 難得今集有鬥神睇 係 係打得果幾拳 無咩野講 但入黎睇人討論 唔係想睇兩條on9嘈交 嘈足幾頁仲未收皮

我見其中一個 我留完言佢搏命追住我咁咬好似撻著左佢個制咁 咁惡死講到個post佢霸左咁

同埋其實果兩條友都唔係第一次係拳願post嘈 真係麻撚煩真係 睇唔過眼先留言講
我錯啦 冇覆到佢
你講幾百次唔真實都無用,事實作者係咁畫,之前當我同你講現實賽規量級果陣你就話現實無呢種人所以唔計,而家我同你講漫畫,你就話漫畫唔真實?咁你想講乜野姐?

同埋無人講過漫畫真實囉!係你無辦法用現實例子駁我,用漫畫例子又駁唔到,你成個春男理論係fail晒,無任何野可以證明到,邊個搞笑d
咁你都block咗佢哋咪算,如果你想認真討論你咪每個星期三先入嚟 星期三一定有人討論
燈緊佢
只係部分留言嘈啫 仲有唔少都係有討論劇情
我都無點睇過罵戰 自己想討論咩就直接留言囉唔駛俾人影響
2點幾仲咁熱鬧係咪要準備第二round 罵戰
又係度屈人嘈交?都仲未傾到屌老母嘈咩交姐?一路傾拳願野喎?都係果句,你自己唔鐘意呢個topic就話人嘈交?仲要叫人唔好傾、阻住人?惡得過你?

講第三次,你成個post得果一個回覆係傾拳願情節咋,你扮咩熱衷討論姐?有水抽就衝出黎,笑初見都唔得?霸道得過你?你唔撻著我個制,係撻著晒成個post笑初見巴打嘅制呀!唔敢正面回應就收皮啦你
算啦 唔好辣火頭啦
佢係咪block咗見唔到
就咁睇黃金帝,

有d似我們的足球場的高杉和也,

在最尾對阿根廷前,

對自己進行"體格調整",

令自己身心都到達純佳的平衡
唔好同春男詏啦ching
睇得出佢停課生活好壓抑
有幾層留言都消失左 唔明有咩咁好嘈 有時間係度刷罵戰去retweet下文宣推下正經post仲好
你唔好比上面個抽水怪影響,根本無罵戰,你見到屌晒老母喇咩?講量級果個一直搵唔到source其實無野好同佢講,佢個理論只係佢自己幻想架咋
因為套漫畫科幻得黎都有現實底
好多技其實都係有合理性
魔槍毒刺二虎流等等

而打擊技上面不嬲量級都係睇得好重
技術一樣輕磅嘅拳一定輕過重磅嘅拳

你真係玩失憶冇人攞現實講我會講呢樣?
都有機會係打咗不同量級 覺得呢個最適合
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=45581&snA=709
關於「先」與「預讀」及「反射」的關係
個分析好詳細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞