拳願奧米加集中討論區7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
係喇係喇
我冇皇巴咁好氣 你自己繼續啦
唔入嚟睇吓都唔知弱智仔多成咁大開眼界
初見係超一流
你又去返原點講埋d已經比我反駁晒嘅廢話? 乜野活動自如? 春男動作太慢比阿古谷當沙包打,我貼晒原作出黎你扮盲睇唔到? 打完空翻結果加重膝頭壓力最後比阿古谷踢到跛左你又扮盲睇唔到呀?

你來來去去都係果幾句廢話,拎原作出黎已經可以笑到你面黃啦,撐夠未?
收皮啦 淨係夠膽貼打唔中
實實淨淨打中嘅明明一大堆
你同我講三倍體重可以擋得咁輕鬆?

連壓制位都攞埋
現實格鬥同量級都好難反抗
我唔知點解你班撚樣會覺得黑警面無表臉咁擋哂係好真實 真係真實嘅話壓都壓撚死黑警啦

我就真係畀你班人笑死
我比你笑死就真呀!我同你講緊春男點解輸,你就拎果幾拳出黎話春男有優勢呀?咁春男打完果幾拳係唔係贏左呀?

乜撚野實壓都壓死,你自己講過現實無重到好似春男嘅人去打拳,係漫畫先有呢種人,結果漫畫入面春男咁重係唔夠人打喎,咪輸左囉!你自己搵原作黎丟自己架?你係度做緊乜野呀?你要笑都係笑你玩緊自己咋
已經變返瘦 變返鬥神咪快
屌 又攞佢輸嚟講
就係佢輸我先要話拳願世界量級優勢唔大
贏咗我仲使乜攞嚟當反例?
你係咪真係冇腦?

所以邊個同我講拳願量級優勢?
三倍體重打幾十拳都破唔到防
現實呢個體重差係女仔對oneal咁遠
你覺得有可能直接擋然後手唔殘廢?
連攞埋上位都打唔入條友
你搞唔搞清楚究竟講緊乜
縮返入去啦
你係咪真係傻架?所以我咪問左你幾百次原作邊度有講佢兩個唔同級囉???一直都係你自己話唔同級咋!

你講埋咁多無用嘅廢話,你先係搞唔清楚講緊乜果個呀!尋晚你柒到深潛,而家上水仲以為你搵到原作有講到乜野咁巴閉,結果來來去去三篤屁,死咬住佢兩唔同級但係又搵唔到證據、死咬春男好好打但係實際上係慘敗,成晚你就不停係呢兩句廢話入面兜圈咋!

乜撚野重3倍就一定打得入,邊撚個講架?你自己老吹咋!原作就係話咁重無撚用,你自己拎埋原作出黎丟自己架!乜野一定破到防、有乜可能唔殘廢,你自己諗架咋!現實比賽超過90kg就無上限就證明左再肥再大隻都唔會拉開到太大差距所以先咁規定量級,你自己幻想越重越強但係又搵唔到證據支持,剩係識係度遊花園不停loop「你覺得有可能乜乜乜、咁重點可以唔會物物物、用腦諗下都知乜乜乜」全部都係搵唔到證據同出處嘅鳩up,你自己點解唔覺得好笑嘅???
唉 放棄同弱智溝通
又講返漫畫劇情
佢係合理嘅我就唔會講佢啦
你預設立場當漫畫做真理
唔怪撚之得on9成咁
慢慢啦吓 唔阻你ff
唉屌,真係唔識就比你嚇死,識就比你笑撚死,明明成個topic就係你用春男做例子話佢同阿古谷唔同量級所以拳願世界入面量級無用架!係你講漫畫劇情先架!咁你一開始做乜鳩用春男做例子話量級無用呀? 你根本搵唔到原作邊度有話佢兩個唔同級,係你自己FF春男重三百kg就唔同級咋?你自己用完漫畫做例子而家又問我點解講返漫畫?你傻得咁勻巡不如直接入青山啦,點解要用成晚黎丟架姐?

三百公斤只要有腦都知唔同量級啦
有腦嘅就唔難理解
你冇我放棄算
其實係講得岩 現實真係冇可能有300 kg打到拳所以先唔定到咁高 但唔代表佢地同級
我反而覺得生物就唔係靠咁繼算堆疊上去
一定有某程度既極限
以現實中90kg其實係兩米級係好撚輕
Mike Tyson係1米8 都已經100kg以上
去到兩米正常都已經可以同90kg既標準拉開到30kg既差距
但點解都唔會分多幾個量級就係證明去到某一個重量再差幾多都已經唔會有太大影響 始終你“太”大隻就會慢 你冇可能所有肌肉都用到黎發力 點都有一部分係不必要會降低你既速度
笑到我
原來一早block左條友 仲心諗點解睇到9唔搭8
block咗邊個
因為現實三百公斤莫講過後空翻
連企都企唔起
你睇返歷史8呎啲人幾乎清一色要輔助工具先行到

而春男身手仲靈活過正常人
你自己諗啦
覆佢都嘥氣,足球踢會斷腳咁ufc一定係保護拳手對腳唔比出足球踢啦。
唉 都唔明啲人個腦裝乜
我明明講明係嗰種情況先會斷腳
你理解能力差咪唔好衝出嚟囉
好事嚟
作者都直接借一夫把口話佢係超重量級 如果你都要覺得佢地兩個係唔同量級 咁無嘢好講
睇套漫畫都可以嘈足幾版
上次嘈左勁耐個個係咩事 已經唔記得左
我淨係見到兩個on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞