2008年,32歲,我去了一趟印度。

871 回覆
413 Like 8 Dislike
我問佢點解,係咪覺得我無料扮四條。
佢話唔係,只係覺得我唔似韓國仔咁粗野咁暴力,而且佢真心想答謝我幫忙,想送件野比我。

天地良心,望住間房,想起自己租既地方,我唔爭氣咁行左入去。
沖完涼,我坐係疏化度。見jin係張枱捲緊啲野。
我問佢做乜,佢話做緊樣小禮物送比我。話知我其實好累,佢一路答一路做緊件禮物無視我。

不知不覺間我就坐係度訓著左。

唔知過左幾耐,jin係咁叫我,醒左之後就叫我試試佢手上支pot
pot係乜,知既就知,唔知既就上google。

之後jin就點起黎好大啖咁吸,然後比左我。
果陣我至識驚,問佢點得黎,係咪導遊比,叫佢小心假野。
點知佢話係韓國帶黎,我話唔可能呀。。。。甘地機場雖然超流,但我諗點都唔可能係韓國出到境呀

跟住我話,如果你係印度比人週到一定超大鑊,佢話點可能,女人可以收埋野既地方好多,講完佢就示範將包藥草放入個胸圍度。

仲笑笑口話咁就冇人知。
我就諗年青真好,唔似我咁多人生顧慮。

呢樣野最好既方法係猛咁扯一口,然後將吸入既野緩緩「吞下」,一位帶領我進入這領域既舊同事所教,希望仲用得著。

強烈衝擊感不停撞擊腦部,眼球焦點變得混濁。聽覺好似敏銳左好多,連自己心跳聲都清楚聽到,而且慢到可以數出黎。過去經驗話我我,一切所有都只係幻覺。

呢個時候,我聽到jin笑住同我講,話我好弱,咁就頂唔住。唔知點解,聽到之後我超嬲。
我企起身捉著佢膊頭就咁咀,然後一野係床上接吻。
我努力將舌頭鑽入Jin口腔中不停撥弄,如果我仲有理智既話,應該會覺得自己好似食蟻獸咁係蟻穴內搵食物。

當我想將佢啲衫除晒時至意識到身體各部份好似唔聽我命令咁。
Jin突然將我反壓係床上,頭幾乎掂到我個鼻。

我完全講唔到野,jin好得意咁望住我,同我講話佢每個月都食呢樣野幾次,一早習慣晒,話對我黎講係咪勁得滯。
攪到講唔到野個身又好似太空人咁浮浮吓郁唔到。

佢話佢最憎就係被動,而且男人都唔識咩叫節奏,當刻我好想大叫你都痴撚線,但係我乜都講唔到。
就係咁,完全冇晒時間觀念,唔知過左幾耐,只係知一切由佢主動,只係知,每一吓衝擊都好似放大左幾倍咁衝上腦咁。最好笑係,我竟然到最後。分唔清現實定幻覺。好似慢慢由有知覺,去左無知覺咁訓著。
變咗甜故
屌 我一心入嚟睇遊記
點知變咗甜故

有冇圖?
Cls 去旅行就有女送上門 樓主今次真係艶遇
加速啦
有冇相?
答一次,唔會有相,原因只會到最後至講。
大家不妨放開心情,當故仔睇吓。
Jin真人正唔正
形容下都得掛
2008年,打破吓大家幻想。
唔會係近五六年果種韓女靚樣。

亦唔會係咩金喜善咁既樣。
最佳型容好似梨泰院金多美咁既後生女,再順眼少少。

順帶題,今年初去左南韓玩,其實街上既女仔,好多都係普通樣,都唔係人地講個個整容。
第九天
一醒既時候,個頭痛到爆炸,完全唔識形容果種痛。
我只可以儘量緩慢地呼吸,唔知過左幾耐,只係知終於好似冇咁痛,可以坐番起身。

著番衫後,當我正想走唔再理佢地時,我先發覺大大鑊,我本護照銀包電話全部冇晒我搵晒全間房都冇!!
如果有巴絲試過係外地無晒財物護照,連電話都冇,又so called唔係咩發達城市,我諗佢地會明我果刻既感受。

搵左十幾分鐘,我無奈地坐番低,可以話灰到爆既我完全冷靜唔到。冇錢,連護照都冇埋,似乎除左搵警察,就冇晒任何辦法,我冇抄抵大使館地址電話,亦唔知係咪只有新德里至有大使館,完完全全去左死路。

現在點做都太遲,唯有沖過涼再算,沖涼後又飲左啲水,總算個人回魂番七八成。我呆坐整理思緒既時候,睇到床頭放住一張字條。我拎起睇,只有寫住Allza Hotel 這酒店名同地址,仲有在500RS,Jin比我既?

我諗緊佢想玩乜既時候,唔通佢覺得呢種遊戲好好玩?好無奈又好嬲,拎住錢,坐車去Allza Hotel搵佢地,佢地係露天茶座上望住恒河發呆。
我經歷同你有少少似 係Hostel同條韓妹邊飲酒邊吹水 跟住佢聊我一齊沖涼扑埋野
live 左,追到好緊張刺激
我都有養貓,唔知你貓貓近況點,轉左糧未
帶左d咩
其實我隻貓都陪左我好耐,佢13歲啦。因為當時開連登acct 我隻貓就岩岩發現有腎病,要照顧佢實在有太多技巧要學,所以咪叫自己做P牌貓奴囉
明明睇緊印度遊記, 點樣同班印度拉客仔鬥智鬥EQ...

點解突然變咗甜故?
出文未?
麻煩加甜
你好遲,都十點幾,快落單食野,jin就好似乜事都冇發生咁。
我好想大聲屌爆佢地兩個再講,但我依然比番最後理智,應該黑晒面咁同佢地講,快比番啲野我,跟住我就走。
jin呢個時候仲扮野,問我講乜。
我忍唔住講左句dllm(廣東話),之後同佢講,算撚數,乜都比晒你,我就去搵警察算,最多係警局搵屋企匯錢黎,護照比晒你留念,我實在忍唔撚到。講完就走左去。

然後jin死都拉住我解釋,話所有野都係hye諗出黎,話返黎見到我地咁咁咁所以至想同我開個玩笑
呢個時候hye至加把口,話只係想大家funny,又話韓國男人唔講得笑,一玩唔起就想打人,仲話真係會打到人入醫院。但佢覺得香港人好nice 好溫柔唔會咁。

hye話,直到尋晚,先至叫真係放鬆左,前排個人其實好大壓力好抑鬱,尋晚我地走左之後,佢無耐都走左,一個人係恒河邊喊左好耐好耐,將對bb既不捨都喊晒出黎。明白一切終於結束,返到黎見到我地玩得咁開心,覺得唔抵得就想捉弄吓我,真係冇惡意。

Hye翘起腿,呢個時候至留意到佢著條短褲只剛好包裹住個股,腿既線條非常靚,令我諗起流水係滑梯上流動。但我忍唔住嘆左口氣,LP話印度人好保守唔好著得太少,事實係我見不少遊客尤其鬼妹都係背心短褲。

hye話係河邊同bb傾左好耐,仲話bb同佢講叫佢唔好再自責,佢會輪迴到另一人度。
我諗,佢真係hi野hi到個腦壞晒。

跟住佢仲講左句話佢仲好細個,見到我地咁開心佢都想有人錫。呢句真心辣著,佢完全唔明咁玩對我真係過晒底線,如果我真係去報左警,可能已經變成完全另一件事,我個旅程亦都同時完結。

我忍唔住串佢,話佢已經唔係細路女,係個媽媽,不過曾經。
然後,大家有機會可以試試,睇吓一個人由嘻皮笑臉,一野去到黑面會係點,信我,你其實會想笑。
事實,當佢聽到我咁講,佢面色一野變晒,同我講話係呀,曾經呀嘛,跟手就咬住唇想爆喊咁。

果野我覺得超滑稽,忍唔住笑起上黎。

hye就一野爆喊,jin就抱著佢鬧我,話我太過份,真係唔知做乜,我由原告變被告,過份既人變左係我。
餐廳附近既人個個都望住我地。

不過唔發生都發左,我知而家講乜都聽唔入耳,就由佢爆喊住先

我點左多士夾芝士磨菇,味道超好,多士烤得香脆,溶到黏黏既芝士係口腔中流竄四散,再加上磨菇帶出新鮮清爽感,令我第一次見識到印度人都知點做美食。

我冇理會佢地自己食,無耐Hye抬起頭,雙眼無神,頭髮因為汗和淚水痴埋好難睇咁。
hye好無力咁對我講,比番銀包同護照我,叫我走。

我話,而家點,係咪好放鬆呢,其實我都未食完野,走乜鬼。
hye問我講乜,我話將所有痛都釋放晒,咪唔會再覺得痛苦囉。我若無其事咁講
hye呆左陣,然後問我一開始就想咁令我釋放?
我心諗,邊有咁神。一切都只係即興,尤其開頭我真心只係想拎番野就走。

我話,見你玩得,咪玩吓你,睇到你個衰樣,就咁扯平算。
的確,而家都嬲唔落。

真心多謝你,講完呢句,hye一拳打埋黎,打正我個肚,乜都幾乎嘔番出黎。

一切正常後我地搵左個船家遊恆河,河上望番岸上風景,感覺好舒服。我發呆既時候,jin係隔離細聲問我。
係咪讀心理學,點知佢仲有野壓抑住,我係咁神就好啦。吹吓之嘛,呢樣香港最叻。
我答佢,如果佢冇問題,就唔會一再話問題已經解決,係咪好似覺得痴線既話自己冇痴咁呢。

我同佢講,我係香港見得多,做維修保養或者起野既,越強調無問題唔會出事,就即係一定會出事或者已經出左事。
jin想左陣同我講,個世界係咪乜野事都會向相反方向行

我話,呢個正係世界最麻煩既地方,有時好順利,有時又唔會,就好似河上既木咁隨波逐流

就好似我地相遇一樣,jin話,然後我答番同一句,就好似我地相遇一樣。

hye問我,記唔記得尋晚講左乜,我諗左陣,好老實話佢知我一啲都想唔起。
佢話我有時應該係講中文,不過唔明我講既方言,佢地只係學左好少中國話。
我理解佢講既中國話係普通話,廣東話當然唔明。

我話,不如你講一樣你聽得明既野我知

John Fitzgerald Kennedy 佢話
我下意識吓左聲,咩呀大佬。
其實大家可能聯想到我講左乜,太尷尬唔解釋

想講下邊既相,恒河的確好污糟,不過當地人就係咁游水沖涼。
我影左火葬場,呢度就係咁,乜都撈埋一齊。
仲有我住果度,有個門口貼左支𣄃
你地估唔估到係咩𣄃

返到岸上,佢地話要去買野,我都想買啲手信,就決定分開行,反正佢地想做莎麗(Saree),應該要好耐。

印度講物,固然要議價,但所謂講價重點,就係將所有價錢已外說話慳番。例如一件衫佢地話三百,你還價一百,除左一百這個字外其他乜都唔駛講,佢地答乜都唔駛回應,直到佢地答應你講既價錢為止。

反正佢地英語其實冇想像好,你講理由去議價,佢地都係講堆廢話回應。所以根本唔駛浪費任何氣力時間在理由上,直接了當地講價錢便可以了。

到會合時,反而係佢地話等左我好耐,我就話你地度完身都有四圍行啦,邊算等。
佢地就話要懲罰我。算吧,到時再算。
之後佢地問我買左乜,就將一堆彼肩比佢地睇

點知jin好興奮咁話係咪買黎送比佢地,我話你諗多左啦,諗諗都知冇可能。
佢就話我攪到hye喊,送野都好應該。我就當聽唔到
只係話想去搵個地方休息一陣,佢地話不如返酒店,我就話唔好,返左去唔想再出黎。
真心想周圍睇吓野

結果就去左附近一間有冷氣餐廳,食物都係一堆醬咁,係印度,好似食乜肉都係浸係堆醬入邊,食乜肉都只係食到醬汁味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞