每個月都用 >$5000 買衫 討論交流區(男女不拘)

485 回覆
5 Like 163 Dislike
Fast fashion 係咩你都未搞清楚
樓主講果d唔係fast fashion 喎
人地點洗錢都要你鬧
仲要講到啲錢點得來都唔得咁
學咩台灣歐美
台灣成個風氣就係買二手買老翻都要充大頭鬼
歐洲更唔洗講 時裝重地
你要講鄉下小鎮無得講
不如你反思下自己個腦有冇問題先啦

不如講下 你又有咩高見 ?
點買衫用幾錢先係識fashion?
掉落屋企樓下個衣物回收箱
Fast fashion係H&M Zara果啲喎
我地傾果時啲係high fashion
巴打你係咪好細個或者未出黎做野

我分享下平時睇開其中幾個ig 有無你所講既日本 外國
大家吸收既資訊都唔同 會唔會係你唔識 所以廢話都唔多講
5000蚊咋喎,咁都屌
大把人半年買個袋3,4皮野

有同事所有衫都係私人tailer造既,但佢搵半球一個月,唔通我又要屌佢仲乜唔買u記咩
件衫咁貴扔去回收
連登真係多有錢佬

夠番咁上下橫著U記呢件襯條老牛有陣日本軍佬風
本身想買wtaps 呢件

不過黎到香港成3k不了
Wow
講到尾你都係講唔到有啲咩層次
講嚟講去咪就係話人地一定會浪費
一定會買錯

咬定人地無眼光 唔識
樓主有冇得自貼分享下平時點襯 唔洗post樣
幾千蚊買日本山系同OUTDOOR牌子
但係唔係真係件都oversize ,我買過兩次ja ,tee 太oversize ~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞