每個月都用 >$5000 買衫 討論交流區(男女不拘)

485 回覆
5 Like 163 Dislike
睇哂成個po都唔明啲人屌緊乜
其實佢地屌架地方係有Point,但無助成個討論。
屌,根本無討論到咩
佢地討論架係題材,但無討論個內容
價值觀唔同,有咩有屌
成撚日話你型著uniqlo 都好睇
係,我覺得有d 衫又平又靚,
但我最怕出街同人撞衫撞到應一應
岩架,柒架人都可以打扮同襯衫,所以我一直覺得啲人懶咪撞囉,仲要唔止一個。我唔係追大牌子架人,但都會買幾件Designer brand黎自己襯,自己無咁悶又可以令成件事開心啲。

每個人都係一個獨立個體,用自己把尺去度人,又唔比人用尺去度自己。
曾經見佢減價都想買
但始終接受唔到本身對鞋明明新既
但整到好污糟好舊

利申:潔癖
近年d 款已經做到無咁舊
早期有d 款仲誇張
其實uniqlo d料都真係唔得
買過一件cashmere 用laundress洗即刻縮水 變小童
仲有佢嘅棉好粗糙
係咪開團有性趣
係呀

whatsapp穩陣d,定大家想tg,都得

http://wa.me/85264180757

TG: jackiehello
似足ig港女果種tag
無人pm
Chrome hearts
入唔到
限人數?
咁唔緊要啦,限人好d 既
幾年前 Golden Goose 嘅底舒服啲
我而家有7對
成對glitter 嗰啲款就唔好買,我買咗對,着咗兩三次裂咗,然後掉咗
有tencel 或者 modal 先最舒服
如果係 skinny 或者 slim fit , 100% cotton 會着得好辛苦

Harvey Nichols 有啲 skinny jeans 唔會着到有 knee bag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞