每個月都用 >$5000 買衫 討論交流區(男女不拘)

485 回覆
5 Like 163 Dislike
利申:男

每月都買 ~ $5000 衫,內裡毒撚,剩係 Farfetch, Matchesfasion, Mr Porter
仲有冇好介紹?

( Ssense 近牌加埋 HK free ship,又買咗兩件)

分享下睇咩網、IG、鍾意咩牌子。

自己一個買衫一個著衫一個行街,真係好頹
娘親係LV幫我買,件件都過5千,不過唔係個個月都買新衫
無人傾
門檻太高,窮撚無得討論
同你好似 每次睇電話都會睇你所講個啲app
睇下有無新野 我一見到就會想買
坦白講 依經著唔番無牌子既野 打個比如就係
我有幾件balenciaga既T 想再買新既就會睇返同等既牌子

利申:成日比人屌晒晒啲錢買名牌 其實都係價值觀
最緊要自己鐘意
LV LV LV, 全部都LV剩係一個牌子
我近排鍾意balmain
吸睛d姐,鍾意時裝就傾得啦
Yes 一鍾意就買
(但我唔會買fuckboy balenciaga 囉!DLLM
當然balenciaga都有靚野,但唔會係logo tee 囉
大陸人都好hit
但太佬(對我黎講)
好想買件cpfm hoodie
二月到宜家用咗$0買衫
毒撚著咩都係毒撚男人簡簡單單就最撚型 使乜使咁多錢
大陸人有咩牌佢地唔啱
佢地hit我唔著得既
我每個月5000蚊買Uniqlo屋企樓下d sales已經認得
你岩sor
我同你啱啱調番轉
以前係追supreme fr2 嗰啲潮牌
而家反而調番轉唔鐘意買呢啲 鐘意啲普通女仔衫
堅型嘅
但我未去到嗰個年紀,未係好鍾意
圖呢
絲打?

我都想買對Golden goose,官網有對d網店買手無入
但無晒size
想豬好rich
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞