每個月都用 >$5000 買衫 討論交流區(男女不拘)

485 回覆
5 Like 163 Dislike
十對!!!!

男定女?
巴,我gf 都有5對
我高峰有3對
一對布面玫瑰著爛左
一對全閃少著放左出去
一對簡單款仲著緊
邊到買多?香港實體店?
正wor,有冇圖,邊到買最平
我第一日係日本見到已經好鐘意,但果陣成$6000對, 好似5年前,之後買左第一對就停唔到手
我計我d fd 都比我帶埋入坑
日本有買過,網購又有,香港都係近年先開實體店
不過想整對customize, 香港k11 musea 有,
加$1000就得
我唔想係度share, 因為一睇就認得
佢有3對superstar, 一對francy 同一對而家停左產既starter
幾時截團?有興趣!
謝ching
ssense, farferch, matchesfashion, netaporter 都買過,$1300對都試過買到,仲要係正常款,不過而家女裝好少減平過$2000
咁癲 應該限定size
當然唔會齊碼
有冇人講牛仔褲
好似平貴著一陣都會有knee bags
re/done, simon miller, mother, grlfrnd, toteme, ...
另外 100%cotton 先最舒服
WOW 正wor

有冇網圖俾小弟FF下,我都想買 Fancy black 最 classic o個對,
有冇超薄身但又係made in japan 好野介紹?

我從來唔著係因為香港真係好熱

就係呢對喇。好想買,但真係好似converse。
係咪越著越舒服架
咁少? 我條底褲都值5000
牛仔褲好少唔係100% cotton
同埋有knee bag其實好正常
正如你用一條皮帶用得耐都會有印
唔想有印咪用膠帶
uniqlo
我有買其他fashion brand 既sneaker, ggdb 係算幾舒服,但係個底唔算襟,
但converse 就係converse,
如果你覺得個款差唔多就真係唔好買ggdb,
著返converse 算
因為著出街十個有九個都唔識ggdb,有d 人真係以為converse 黎
可能我睇女裝 好多都有1-3% spandex
但好多係講緊坐左一陣就已經有
skinny個啲正常都有 如果唔係點著到入去
歐美好多緊到好似legging
如果日系就走返復古啲
咩事
人地鍾意買衫得罪你啲咩
話人冇內涵
痴晒線,肯定係2x歲唔成熟,上左10年高登連登嘅懶大個後生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞