每個月都用 >$5000 買衫 討論交流區(男女不拘)

485 回覆
5 Like 163 Dislike
Off white 真係柒到唔敢睇
Nike the ten真係特別嘅 但之後每一對都好似為岀而岀 又柒 啲料又差 個個以為自己俾5 6千就係着緊5 6千嘅quality 笑死
佢OW條line真係好dated 到宜家仲會買同着佢啲hoodie tee 同sweatpants嗰啲真係唔該死埋一二邊
反而我覺得佢women嗰啲先有啲特別 好過個on9箭嘴logo
5000買件衫都好屌
5000買完最起碼1000點都賣得返出去
唔去屌啲3000食餐omakase / 20000去次旅行個啲
個陣日本太凍 已經唔理靚唔靚
最後買左件moncler 只可以講幾千都係唔夠上萬既好
就係160 可能唔著鞋得158
其實幾十蚊來講 cp值爆左標架啦
雖然唔係好關事
但我都想知樓主幾大同搵幾錢一個月會講到d咁既野
講真 對於我地窮撚嚟講 U記真係恩物嚟
性價比咁高
同埋U記冇logo 用嚟襯啲loud啲嘅嘢一流
你俾起用幾千蚊買件黑tee襯衫當然冇問題
但U記
sor, 無其他意思
咁絲打您揀裙,淨係揀短裙?
十分同意,好多人話Uniqlo 頹,我覺得依啲係唔襯衫架後果,佢地全身Uniqlo 又hea著緊係頹啦。
不過佢有9成d料同cutting都麻麻
所以我會一款買幾個色
老左無著短裙啦
不過一定要選高腰 咁就實無死
呢件好正 又薄又舒服
其實講咁多 只要生得靚仔靚女著h&m都屌打7頭成身潮牌
white mountaineering
高腰都正,拉長腰腿比例,好過著高踭鞋著壞腳
上年買左軍綠同Navy, 真係好舒服。
係公司冷氣凍,加件牛仔褸岩岩好
....夠。

我係呢d style
OMG yesyes

我都係! 堅靚

Gucci , Prada silk shirt powling shirt 日都係堅靚

off -white 有d野都幾有feel .... 我口味比較闊

鍾意Beethoven, radiohead 亦鐘意 Blackpink lol
yes
其實我一d都唔有錢,所以 Walter van Beirendonck 呢d 我係無買過,只係睇咗當著咗 買過對襪支持
圖please !!
John Galliano 好神 wor 到而家仲

係佢做MM , MM 先仲未死,新個season 好正

**
btw, "John Galliano" 呢個牌子,而家係完全唔關John Galliano事。
coooll

我就睇 IG , hashtag 咩dazzefashion #ss20 ,
Mcqueen 係神。

btw, 而家mcqueen 鞋其實係邊個design,係好濫,但其實幾靚,top sale no.1 全球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞