[跌入深坑]Fujifilm討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
岩岩係百記出左xt2
返唔到轉頭啦 慢慢睇說明書學下野先

幾錢?連kit?

連kit 13000 18個月分期

個價好似又減左

減左咩 我見之前有巴打12900
各位師兄點睇Mitakon 35mm0.95 ii
同voigtlander 58mm 1.4
岩岩係百記出左xt2
返唔到轉頭啦 慢慢睇說明書學下野先

幾錢?連kit?

連kit 13000 18個月分期

個價好似又減左

減左咩 我見之前有巴打12900

之前好似13xxx
有有ching fuji配 zeiss touit 32 1.8?
好似價錢同fuji 34 1.4差唔多
有冇ching可以分享下

同問

pish, 一機一鏡
各位巴打有無1024毒相毒下
遲啲有機會去南歐想入手
想入支閃燈影下夜景人像
原裝 定副廠好?
EF-X20有手動輸出 但竟然冇90度轉
EF-20 有TTL冇手動 人像都好似夠用

求指點
各位師兄點睇Mitakon 35mm0.95 ii
同voigtlander 58mm 1.4

中一果支劇毒, 好野黎
想入支閃燈影下夜景人像
原裝 定副廠好?

求指點

等神牛支tt350
各位巴打有無1024毒相毒下
遲啲有機會去南歐想入手

死黑滑劣劣。

MHG XT10呢隻hand grip值唔值得買
用緊XT20
舊相一堆,現在 34.5 主力常用,60mm 已放售,55-200 唔係太常用。

35.4

55-200mm

60mm

想入支閃燈影下夜景人像
原裝 定副廠好?

求指點

等神牛支tt350

想問問大家xt1副廠直倒值唔值得買?
用緊XT20

用緊 好用

你邊度買?
用緊XT20

用緊 好用

你邊度買?

3 羊

我今日喺旺角行左好多間都無
用緊XT20

用緊 好用

你邊度買?

3 羊

啱啱問埋3洋都話無
想入支閃燈影下夜景人像
原裝 定副廠好?

求指點

等神牛支tt350

ef 20 回電慢,但有打 bounce,efx 20 只可直打,可手動輸出,可玩 salve,但始終兩枝用落有點雞肋。
用緊XT20

用緊 好用

你邊度買?

3 羊

啱啱問埋3洋都話無

留貨囉

要假期後先知幾時再入貨
香港人真係好撚有錢

fb gfx group 起碼一 1/3 人出相係香港人
但 d 質素似 dc home ferruh試機試鏡區 level
又鐘意用舊鏡

有錢唔一定有技術。

香港 post 上去果 d 真係試機試鏡相
心諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞