[跌入深坑]Fujifilm討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
賣18-55mm f2.8-F4 年半水貨 kit鏡 所以無盒
鏡面無花少塵 急賣$1700 有無人有興趣?

今日交收1600

我前日買撚錯左枝16-50mm
本身想買18-55mm

買啦..
記得問清楚mic定mij
我估你都會問係咩意思 即係made in china/japan呀
唔好又比人呃啦
賣18-55mm f2.8-F4 年半水貨 kit鏡 所以無盒

今日交收1600

本身想買18-55mm

買啦..
我估你都會問係咩意思 即係made in china/japan呀
唔好又比人呃啦

仲有批拆kit嘅1855係made in 菲律賓

今日交收1600

本身想買18-55mm

買啦..
唔好又比人呃啦

佢真係蠢得好可愛
你唔講佢分分鐘真係買錯

今日交收1600

本身想買18-55mm

買啦..
唔好又比人呃啦

佢真係蠢得好可愛
你唔講佢分分鐘真係買錯

唔買啦 有心理陰影呀而家

講笑 哪有笑

今日交收1600

本身想買18-55mm

買啦..
唔好又比人呃啦

佢真係蠢得好可愛
你唔講佢分分鐘真係買錯

講笑 哪有錢

打錯

今日交收1600

本身想買18-55mm

買啦..
唔好又比人呃啦

佢真係蠢得好可愛
你唔講佢分分鐘真係買錯

講笑 哪有錢

打錯

巴打你真係好可愛
可唔可以做我女朋友?

本身想買18-55mm

買啦..
唔好又比人呃啦

佢真係蠢得好可愛
你唔講佢分分鐘真係買錯

講笑 哪有錢

打錯

巴打你真係好可愛
可唔可以做我女朋友?

This

班fd係咁睇死我叫我auto算
我係唔會畀佢地睇死架

你再繼續用auto呢 就真係會唔識用部機架啦

我應該唔係用緊auto(?)

我覺得你蠢得幾好笑你張相個制係指住auto

我就係見到你啪去左auto先同你講

唔怪得佢買錯1650

上得多連燈唔係會醒d ga meh

我覺得我好醒啵sorry

今日交收1600

本身想買18-55mm

買啦..

唔好又比人呃啦

btw 我有追post 知mic mij點解 唔好睇死我ok?
咁夜仲有人
咁夜仲有人

我roommate冇沖涼唔訓自己床 傾傾下計係我張床訓著左 但佢隻腳趾頂住我個衣櫃 我開唔到衣櫃就拎唔到睡衣 拎唔到睡衣就訓唔到 而家戇鳩鳩坐係自己張床床頭等roommate訓醒/縮腳
咁夜仲有人

外國jj
日日都要等香港巴打瞓醒先有得睇post
咁夜仲有人

外國jj

我既生理時鐘係歐洲時區 算唔算外國jj
咁夜仲有人

我roommate冇沖涼唔訓自己床 傾傾下計係我張床訓著左 但佢隻腳趾頂住我個衣櫃 我開唔到衣櫃就拎唔到睡衣 拎唔到睡衣就訓唔到 而家戇鳩鳩坐係自己張床床頭等roommate訓醒/縮腳

會唔會太善良
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節
咁夜仲有人

會唔會太善良

我諗佢應該都唔會醒架啦
啱啱佢勁戇鳩
佢揸住手機訓 點知佢鬆手 部電話跌左落床
佢嚇醒左 之後唔夠1秒又訓返 間房開住四盞燈都訓到
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

香港時間你應該訓左啦先生
咁夜仲有人

會唔會太善良

我諗佢應該都唔會醒架啦
啱啱佢勁戇鳩
佢揸住手機訓 點知佢鬆手 部電話跌左落床
佢嚇醒左 之後唔夠1秒又訓返 間房開住四盞燈都訓到

https://youtu.be/1CXJbMOf3sc
大大聲
我以前roommate都試過係我張床瞓著
不過佢好少洗床單所以我唔敢瞓佢張床
於是我坐係書枱張椅到瞓 條腰痛到...
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

一陣要考試呀
如果唔係我一定仲瞓緊
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

一陣要考試呀
如果唔係我一定仲瞓緊

陰公豬

鬥慘大會正式開始
如果我有時光機一定返去隊冧莊子

btw 我有冇講過我去買機嗰陣問蘇寧有冇fujitsu相機
佢話冇 得fujifilm 我仲話唔係 死都話係fujitsu
最後先醒起fujitsu係賣電腦
嗰下柒到想飛的返屋企搵張被收埋自己
我覺得班職員到而家仲恥笑緊我
我唔會再經過屯市間蘇寧
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

一陣要考試呀
如果唔係我一定仲瞓緊

外國jj表示已給訓醒
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

一陣要考試呀
如果唔係我一定仲瞓緊

外國jj表示已給訓醒

好多外國jj 玩相機既果然都係有錢人
咁夜仲有人

外國jj

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

一陣要考試呀
如果唔係我一定仲瞓緊

外國jj表示已給訓醒

又唔係嘅
外國出世, 返外國讀書仲平過係香港讀
btw我都係屯門撚

我嘅生理時鐘係香港時間
交換靈魂情節

一陣要考試呀
如果唔係我一定仲瞓緊

外國jj表示已給訓醒

又唔係嘅
外國出世, 返外國讀書仲平過係香港讀
btw我都係屯門撚

我得返幾個星期屯門撚做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞