[跌入深坑]Fujifilm討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
行左成個旺角都買唔到16mm 1.4

百記果啲都冇?

間間都要訂, 但訂要兩星期 (趕唔切去旅行前買)

我支16 1.4 少用
租比你有無興趣?
TG@TKMRBA
打算買x-t20淨機,另外跟支鏡
想知x-t20淨機其實係啲舖家自己拆開kit set出嚟賣,定係真係有原廠包裝賣淨機?
我諗緊如果係前者,即係部機有機會畀人竇過先 會唔會有隱憂?

包相機有個膠袋,上面有個一次性封條
有人搞過部機就一定知

相既no. 信唔過 用過佢張卡 刷到成千張

我嗰部都係咁 返到屋企要reset

多謝以上巴打回答
想放xt1 淨body去邊度放好

放幾錢, 有興趣
岩岩買左xt10,但點解呢個post冇高手分享多啲相架?想睇
岩岩買左xt10,但點解呢個post冇高手分享多啲相架?想睇

睇相有另一個post
水貨? 買左幾錢?

水? 想問係邊買同幾錢,thanks
我係dcfever收架,連27mmf2.8買,$4600,新淨嘅。
我係dcfever收架,連27mmf2.8買,$4600,新淨嘅。

我之前用700d canon,但去旅行覺得好重,所以轉無反,方便又唔差
想放xt1 淨body去邊度放好

想放幾錢
而家係百記or so0 出的xt20是否多數made in China ? 謝謝
而家係百記or so0 出的xt20是否多數made in China ? 謝謝

好似全部都mic
kit嘅鏡就mic/mip
有冇巴打識check啲鏡嘅出廠日期
請問各位巴打有無副廠電推介?
想買粒黎做後備 NP-W126

品勝 Kingma

品勝 Kingma

見kingma個兩舊電加個差座好似幾抵屌
用其他牌子鏡個時係咪無得用EV淨係可以扭光圈
買左xt20 kit 想影人像應該買咩鏡

56 1.2

35.4 or 56.2
富士真係吸引好多人買機
呢度好多人真係白紙一張咩都唔識

都買咗kit,可以睇返自己用嚟影人嘅相分析下自己鍾意咩焦距習慣咩距離
富士真係吸引好多人買機

唯有慢慢學
富士真係吸引好多人買機

富士直出靚色 唔洗執
已經吸引左好多人
打破canon影人靚既傳說
富士真係吸引好多人買機

富士直出靚色 唔洗執
已經吸引左好多人
打破canon影人靚既傳說

的確係
利:ex canon user
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞