[跌入深坑]Fujifilm討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
本身諗住做完FYP食餐好既獎勵下自己
而家食龍肉都冇味
傻西都係返去豉油撈飯算啦

1650都唔係好差姐
btw 過來人

而家食龍肉都冇味

1650都唔係好差姐
btw 過來人

隻含撚貓又會話你影忍者

我每日入fuji post就係睇你地點屌柒佢

隻含撚貓又會話你影忍者

無視就係應付佢嘅最佳方法啦

隻含撚貓又會話你影忍者

呢度係玩無視,要睇屌柒去返舊登攝台包你笑到仆街
請問有無師兄買左XT2手柄?
boost mode對拍1080 59.94p video有無幫助
上官網睇手柄對拍video影響只有由10分鐘變持續30分鐘
其實即係拍完30分鐘就會無晒電定係一個shot可以長roll30分鐘?
求解答
Sorry for 1999

應該拍完30分鐘就無電
一舊電拍10分鐘only

唔該師兄
再爭扎下買唔買grip好
Grip加兩電都真係幾貴下

隻含撚貓又會話你影忍者

呢度係玩無視,要睇屌柒去返舊登攝台包你笑到仆街

佢係舊登好似已經比人玩死左
琴日睇左一陣,發覺富士啲閃燈(原廠/副廠)都唔係好掂
而家食龍肉都冇味

1650都唔係好差姐
btw 過來人

bro
有無爸打用過1024影星星
琴日睇左一陣,發覺富士啲閃燈(原廠/副廠)都唔係好掂

現有cactus v6ii加rf60x

神牛就出兩支閃加remote

fuji自己都會出隻remote

仲未計nissin隻i60同i40

利申:用緊cactus

我有回贈咋 不過可能個價會升

唔好再講啦巴打

啱啱睇唔到就覆左 sor
話時話 你個grip都幾貴

全香港都無貨

無計 我上fuji個eshop賣緊1000
點計都平
加上XT10同XT20都係用呢款 好多舖都無再入貨
應該好多人都想買 變左啲舖入到都抬價

xt20個手柄我都係上淘寶,連埋個指柄

巴打可唔可以share手柄條link黎

利申:未到貨呀,唔知質量點,同埋唔係原廠嫁

成舊金屬黎架 好跣手 同部機完全唔夾
利申 買左
你地用開咩腳架 gitzo太貴

唔好再講啦巴打

全香港都無貨

點計都平

巴打可唔可以share手柄條link黎

利申:未到貨呀,唔知質量點,同埋唔係原廠嫁

成舊金屬黎架 好跣手 同部機完全唔夾
利申 買左

有諗過買 好在無買

用緊思銳

用緊思銳

t024x?

用緊思銳

t024x?

T1204X
今日去蘇寧睇下xt20

巴打終於買

今日啱啱交完fyp 可以出去睇下 摸下機

屯門蘇寧開我$88xx
點解芝士丸巴打個價咁靚既
如果八千幾我就不了

唔好再講啦巴打

全香港都無貨

點計都平

有無link啊 師兄

屯門蘇寧開我$88xx
如果八千幾我就不了

唔好再講啦巴打

全香港都無貨

點計都平

有無link啊 師兄

上面有post

屯門蘇寧開我$88xx
如果八千幾我就不了

唔好再講啦巴打

全香港都無貨

點計都平

有無link啊 師兄

上面有post

但有但巴打話跣手算啦,都買咗,跣手咪再買啲野加上去
而家食龍肉都冇味

1650都唔係好差姐
btw 過來人

隻含撚貓又會話你影忍者

你又係咪想玩單機?

唔好再講啦巴打

全香港都無貨

點計都平

有無link啊 師兄

上面有post

想痴塊皮上去 但又唔識痴

全香港都無貨

點計都平

有無link啊 師兄

上面有post

想痴塊皮上去 但又唔識痴

買包羽毛球拍手柄嗰啲用嚟包囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞