[跌入深坑]Fujifilm討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
岩岩入左支23f2
屯門百老匯3190再加埋恆生回贈150

屯門百老匯
一陣出去屌pro2

唔好買錯呀
一陣出去屌pro2

唔好買錯呀

好似你咁嘅人唔多
一陣出去屌pro2

唔好買錯呀

好似你咁嘅人唔多

呢位巴打屬百年難得一見既奇才
一陣出去屌pro2

唔好買錯呀

好似你咁嘅人唔多

呢位巴打屬百年難得一見既奇才

thanks bro
Mic Mij mip 喺咪要問清楚
遲下出一機一鏡唔想有咩差池

問完唔係mij唔買啊?
其實多數得拆kit鏡先mic / mip
夜晚影人像 XE1 + 18-55
對焦慢到囡囡唔耐煩
換支定焦好 or 換Body 實際d?

1855對焦唔算慢嫁wor,緊係換body xe3今年會出

XT10 + 50-140mm 超不平衡組合..

枝鏡等於差唔多三部body咁重

btw,枝鏡好貴,有生之年應該都入唔到

問完唔係mij唔買啊?
其實多數得拆kit鏡先mic / mip

比足錢唔喺唔要mij啊

一萬左右
相比cns抵到爛
追po睇雅仲巴真係笑死
好驚你部機會壞 電器殺手
淘左wesley 35 f1.6 玩下手動

一萬左右
相比cns抵到爛

咁又係嘅,呢枝又wr又ois其實都高性價比
追po睇雅仲巴真係笑死
好驚你部機會壞 電器殺手

我會好好對佢
岩岩賣左部單反想轉無反,諗住入富士坑,心目中x-t2 + 16-55 2.8恆定,邊度出機好?
原來枝1855 有分唔同國家製? miv mij mic?

xt2 mij
xt20 mic/not-mij

你遲啲出機會唔會買多嚿電 我會 但諗緊原廠定品勝好
終於屌咗xpro2
終於屌咗xpro2

雅仲is a good guy 大家唔好恰9 佢啦

我都覺 以後唔會

你又知

你又知

佢地一齊淘寶嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞