[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
你個名
咪係,到時日日提住香港瑞典混血bb岀黎呃飯食
又可以岀書寫個仔啲屎尿屁,同埋呀媽係女人既湊仔心得
可能真係生唔到所以發爛渣
人哋只係問一句又冇惡意,唔好回覆咪得
佢咁覆真係好冇禮貌,完全表現到佢個巴渣潑辣老mk格
得班傻閪妹豬先會以為佢好真性情
但真性情同品格係兩回事囉
俾人追擊真係自己攞嚟

我真係好愛佢,好鍾意睇佢柒
佢條眉真係好柒
點樣可以畫到起角
笑死特登起你底睇係邊個絲打
都唔係好關事
佢做過空姐都分唔到瑞典同瑞士啦
因為佢智商唔過60😸
又諗起佢起初岀樣個時有人問佢係咪用箱頭筆畫眉
佢即刻屌鳩人,仲要好多妹豬支持佢
覺得佢好識利用班妹豬無知心理令班妹豬認同佢
唔係點會成日講是非又公審前同事
根本十足十中學時期帶頭蝦蝦霸霸欺凌同學個啲死八婆
啱呀,成個大家姐咁款
極有「邊個夠我同凱婷壞」嘅feel
但又要扮善良又學人講佛偈
收皮啦屌,假仁假義
其實佢篇文根本只係佢自己飽暖思淫慾,
一日到刻無所事事就諗住甜蜜蜜拍拖屌閪
但係天菜三鳩公作為一個正常人又要掮起頭家
邊得閒同佢搞咁多嘢
依家平淡少少就喺度咋型,扭另一半(仲細咩屌)

嗰段解釋有咩咁驚為天人啫?知足少少都會識諗啦吓話
可能啲死港女真係以為一世都可以轟轟烈烈畀人般呵護
又唔諗吓兩個人拍拖結婚自己有冇盡力幫過另一半一齊努力去achieve 一個更好嘅環境同埋自己有冇都會得閒寵愛吓另一半而唔係吓吓只係做個taker 呢

以上說話都唔係只係針對三鳩一個
覺得普遍港女都係咁

好眼利
其實佢同程仔由相識到依家,前後都係5年咋嘛,結婚都係啱啱夠3年,嚴格嚟講其實仲算係新婚夫婦
連7年之癢都未夠資格喇,老夫老妻幾時輪到佢呀

同埋老夫老妻呢個topic佢諗住翻炒講幾多年?
印象中佢新婚一年冇耐就開始sell老夫老妻

定係真係因為溝通唔到,攪到結婚3年已經去到呢個地步
唔怪得39婚後都成日要提住咩「同程仔進一步確定彼此」喇

其實瑞典人出名離婚率極高,真係唔睇好佢同程仔
三鳩真係鳩得咁?

#咁嘉里酒店呢
睇佢新post笑到仆街

佢老公一早比人西爆相,只係條暗角毒撚(雖然睇個樣都知),有乜可能參與到too hot to handle嚟類活動呀?就算去到,大波索女都唔係埋佢身啦下嘛如果三鳩公真係咁筍點會簡三鳩,清醒下啦

未夠五年就已經開始sell老夫老妻,到今日更加作篇文無溝通果然係咁上下我估三鳩公嚟啲毒撚,應該唔會無啦啦離婚既,不過如果醫院有熱情護士想上岸做主動就難講
三鳩份人真係好撚小家
痾屎嘔奶放屁實po ig大家同分享
發花癲自大到嘔30歲人仲當自己係白雪公主娘娘 實際自卑到極點既八婆格老母+毒撚地中海老豆 咁既基因 生出黎個b都要喊三聲
冇 39咁多年都係做毒撚 不事生產 日日喺屋企都唔做家務仲請鐘點 飯又唔識煮 事實上好撚多呢d嫁去外國既垃圾廢物港女
橙巴程醫生vs肌肉猛男 畫面出晒黎

最新數字
鳩鳩鳩點解唔買返上51k?
手痕走去Google瑞典離婚率,其中一個研究話移民去瑞典ge女性離婚率高達60%
追po鳩會唔會嚇到瀨屎

Btw 準備開新post
護照已袋,理撚得佢
佢唔會啦,除非程仔飛佢
佢邊搵到第二個傻仔埋佢單吖
一齊左先五六年,有無咁快攞到護照呀?
[黑警家屬終於上水] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (10)
https://lih.kg/2014490
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞