[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
push
咁佢又咁 care 啲 fol 數同 like?
上網東抄西抄鸚鵡學舌
以前有本書叫24個比利 而家有24個三鳩
我有嘗試過喺唔知第幾個post整合過睇吓搵唔搵到24個人格出嚟
唔好叫鳩鳩鳩啦,改名叫鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩鳩啦
對唔住,見到咁多個鳩鳩鳩.....
冇啦啦有隻野彈出黎

又整容,又裝假狗,又扮hku,又老吹老程相識故事,habitual liar
連妹豬問佢啲淘寶裙喺邊度買,舉手之勞都唔肯幫人⋯
三句唔埋就叫人自焚,句句都問候人老母,再唔係就人身攻擊人芝士腸,闊條麵之類
仲未計欺凌過幾多人

仲學人講佛學⋯
咁罪孽深重佛祖耶蘇都救你唔到啦

黑警落地獄呀包埋姨仔㗎馮葆琪
叫佢做comedian真係抬舉咗佢
出醜扮馬嬲嚟引人笑好似39呢啲叫小丑
Trash dove 個朵啱哂佢
講咩瑞典文同英文呀
呢個中四留班,中五玩sm嘅mk妹,懷疑佢中文都唔識
成個jigsaw豬太郎咁樣,又要扮白雪公主,又fiona 咁,真係連「醜」字都唔識寫
仲有佢am730啲19四格圖,加埋唔多過3,40隻字,都可以期期都有錯字⋯

除咗粗口,同屎尿屁,39其實仲識幾多隻字?
中五玩sm?
鳩鳩鳩都知自己成日彈出又彈入?
我眼殘定係個字真係冇一劃?
啲濕鳩漫畫尷尬啲

今次兩張一樣嘅base copy and paste
睇完三鳩最新篇too old to handle
覺得應該無可能會有39 boy 嘅出現
點解咁講既
唔知呢,而且成日好勇猛成日掛係口邊要同老公做人
依家只係新婚三年就寫到好似已經淡如止水(可能佢又老吹啦屌)
生仔一事講咗咁多年都bit唔到出黎,得30歲就話自己已經年紀開始大..
個男嘅又話做嘢壓力大
就咁睇我覺得佢o地應該是但一個有啲嘢,無咩機會會有小朋友
如果唔係正常點解兩公婆三年嚟隊咁多生蠔瘋狂中出都大唔到肚
咁無禮貌覆人孕你妹,如願以償了~放心啦以後無人問o架啦
醫學上黎講 一年都造唔到人就係不育了
好記性
以前成日好勇猛 typo sorry

係囉而且佢唔係唔想生,而係勁想生嗰隻
依家睇似不育
分析得好好
咁又係
出色既comedian 都好聰明
我錯了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞