[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
又到星期二
佢瑞典間屋都俾人起哂底
驚都佢驚先
Salon整頭7舊算係咁啦
佢平時剪開街邊四十雞個啲?
其實呢 阿三鳩呢 知唔知求其用條絲打綁頭都可以有佢個效果
不過佢同佢啲高汁讀者可能想做多啲
唔搞咁多多餘嘢 點顯得我鳩多才多藝
點比位d鳩粉擦鞋讚下我鳩
摩牙
電話都無save仲屌人真心痴線
個個好似佢咁得閒量地咩
大家記唔記得三鳩以前有玩開Lolita呢
我見到佢佢呢個post就醒起佢張相
慎入
玩過Lolita 啲教學都可以咁濕鳩
我就咁綁條絲帶喺頭都ok啦
廢到大家今日完全無討論過
唔想嘥時間禁去睇隻濕鳩沅熊同隻禿鷹定唔知雞公
廢到佢自己都唔敢喺ig story pub
佢依家ig個description係comedian
係咪覺得自己嘅創作=笑話
佢覺得自己啲漫畫好幽默架
唔好阻人打飛機啦
佢係咪應該要將 writer/ columnist 改做 Illustrator
叫佢illustrator並唔係我想抬舉佢啲鳩屎「漫畫」,只係我鳩中意戴大頂帽
痴線西熱烈歡迎我鳩繼續mon post
繼大家講完佢啲四格漫畫四格都係copy and paste之後即刻唔敢繼續呃飯食
仲有好耐無蒲頭嘅三家貓

希望我鳩有日都可以聽得明一眾痴線西喵嗚喵嗚
向廢j絲道歉、解釋點樣無十惡不赦啦
真心唔好再諗住出嚟撈啲咩油水啦
玩完㗎啦
浪費左10秒
覺得自己好犯賤,明知係垃圾都睇
對唔治,係我錯!我都唔想浪費大家data
仲要zoom大嚟睇勁麻煩
轉左場去build 貓養子 個acc,

三鳩依家只能夠靠買番黎既貓 出posts

個四格其實 同佢依家係 瑞典有咩分別,定特登畫出黎映射自己現狀,貓都厭9佢

有嗎?
我啱啱睇佢ig 都係writer/columnist from Hong Kong
佢屈咗喺屋企幾年啦喎,請問而家quarantine period 同佢平時有咩分別,除左去唔到法國玩或去英國參加婚禮?[img]https://na.cx/i/9kpZ9XR.png[/img
個人仲係零謙虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞