[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
點解我細細個就知唔係個個受得奶⋯
而且佢點解可以對住老母飲奶飲到肚痛又唔敢講、
唔想食白烚米線又唔敢講?
除咗自閉同弱智唔識得同人表達自己之外,正常小朋友會唔會真係eh都唔eh?
而且個女如果次次飲完奶都屙仲呀媽又點會唔知⋯
好心唔好成日作故仔吹大啲料啦。

而Lactose intolerance 都唔係咩新鮮嘢⋯
下次係咪教大家asian flush ?定gluten-free?
定貼切啲三鳩嘅品味去講吓點解飲完咖啡會急屎嘅現象?

如果你話依篇專欄由啲營養師去寫我覺得無咩嘢嘅,本職呀嘛。
但由不學無術嘅三鳩寫出嚟根本就係搵唔到題材無靈感從而wiki,寫得就寫。

就算唔關乳糖事都因為vegan成風所以大把dairy-free嘅食品吧?點會又可以寫到唔理解瑞典(其實成個歐洲)都好興有唔同替代品呢。提吓三鳩千其唔好再買瑞典出嘅OATLY呀!畀華潤收購咗㗎啦!
我又分享吓依家喺香港其實759嗰啲都已經好易買到依啲㗎啦⋯已經都無佢講得咁難搵同唔普及。

學人寫生活專欄但又唔貼地
不如去番之前咁自己問自己問題扮讀書來信
然後又再不斷重覆啲鬼唔知你呀媽喺女人嘅心靈雞湯算吧啦

三鳩要sell自己孝順嘛
佢下次應該會copy&paste式地寫飲植物奶、夏天摘野、種野、瑞典素食文化等,果然轉左型做飲食界廢up網紅(因為佢開始中國化,所以唔叫佢KOL啦,大家尊重我鳩please)
瑞典新抱變瑞典媳妇
正呀屌
https://www.youtube.com/watch?v=KcmBrvnTXz4
24:31 忍唔住重溫
笑到仆街d主持勁兜好正
三鳩仲要咁後生就過去,如果努力返學唔走堂應該都好快學識
成班智商唔過60既蝗蟲係到圍爐
鳩汁讀者
香港好多菌
無得搵真銀
將上面個鳩粉段嘢轉做殘體即刻零違和感

外地媳妇表示,人在异乡,语言还不通,无法独立🤦🏻‍♀️有苦有甜的生活,不是外国一定好,中国也有好的地方。官商勾结,黑金政治,全球也一样。

成班香港蝗婦
唔好話瑞典華人排你啦三鳩與牠的鳩粉們
你哋咁嘅心態去到邊都會畀人排
好心唔好丟香港人嘅架
瑞典呆住等
dut頭俾人撚
又唔係大富大貴藍血人,都唔知憑乜狗眼看人低,喺香港就睇唔起我地啲小漁村居民,又要扮名校生痴白鬼陰道移民;去到異鄉又睇當地人唔起唔識融入,想番黎香港呃飯食
賤格又無品
邊有sponsor搵

其實我喺瑞典唔係住咗好耐㗎咋😺四年啦😸
頂 有聲有畫, 睇過一次都記得佢個尷尬膠樣
智障三鳩粉
學人整甜品
好耐冇追po
一入嚟又睇到呢啲L屌垃圾

細細個都知唔係人人飲得奶啦
唔講真係以為佢係5、60年代出世
同埋作大話都俾啲常識啦唔該
幾歲人仔攪肚痛邊有可能掩飾得到呀?大人都未必做到啦
下次亂吹前都問吓佢個2子之母嘅黑警嫂家姐Emily意見都得啦

如果係真嘅就仲on9
阿媽用豬骨定唔知花膠湯煮米絲,個女又十幾廿年後先知
個女自細飲奶會肚痾,個阿媽又唔知照要佢飲
真係感受唔到啲咩親情、同孝順
只係睇得出佢兩母女之間冇咩感情,零溝通

點解39下下都要形造自己成一個無知鄉下妹?又mammy mia,又thanks giving,又lets talking about?都仲未講佢啲桃姐風,同垃圾煮食教學

同埋39啲文筆套路真係得果兩手
永遠都係踩低A嚟抬高B
想Sell香港時,就踩瑞典點悶點憎9
想sell瑞典時,又話香港冇lacotse free milk去瑞典先可以夢想成真⋯
其實百佳同hktv mall都有得賣囉
佢對瑞典認識到底有幾少先可以lacotse free milk都當係旅遊特色咁推介俾啲妹豬?
又屈佢阿媽害佢飲奶,39媽真係慘
有冇人發現到佢曾經出po 講自己食奶類製品?係就好笑
佢返學唔走堂都未必好快學識喎
佢D英文...
自膠lactose free
你話呢~

不如收嗲啦,真係好能廢。
日記預告:大家準備好同妹豬整甜品未?
佢前日先出story 教人整strawberry cookies and cream!!
似足佢性格啦
彈出彈入
當初喺瑞典見香港有事就扮歸隊
到武漢肺炎殺埋黎就「程仔家人好擔心」
又學識三家處世之道
點都冇得輸
唔知佢食完有無萬馬奔騰呢
佢呢句喺xxxx嘅時候就想yyyy嘅句式
已經一早用嚟講過瑞典同香港啦
永遠坐這山望那山 一事無成
忍唔住又要講多次:真係好能廢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞