[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
逃學威鳩都唔知!?
好似係去上政府啲瑞典文班但佢走哂啲堂
人哋有好威威咁寫喺書度㗎

我諗住google睇吓有無倫敦人西post畀你望吓
點知一search 三鳩彈咗啲咁嘅嘢

句「人怂胆小智商低」真係笑死我
仲要用樣衰貓做頭像
同正牌三鳩都有幾分相似
不過人哋有成十萬粉

嘩又同名又撚貓 留名睇39話人抄佢先
定係39分身

見到d鳩粉又好似癲撚左咁讚佢條眼線畫得靚
心諗洗唔洗咁擦鞋?

想當年可能就係喺老蘭靠杯藍妹飲到大大地,走去禿程樹發姣先成功陰道移民。hej! let’s talking greatest achievement
佢呢款面型算唔算耳後見腮?
我爸爸成日都話呢種樣嘅人好反骨
利申唔識睇
仲未有人留 >> 三家❤️ 嘅

佢啲鳩粉 是但啦撈埋一碟嘅「甜品」又唔識
綁個蝴蝶結都驚天地 泣鬼神
眼線又唔識畫⋯

除咗瘋狂讚三鳩之外有咩識?智商真的過60嗎?
好方呀塊面
方塊酥笑人闊條麵
唔識睇相
淨係知佢塊面好方 成日格硬chok個下巴仔出黎扮V面
無料學人走堂,仲要寫係書先好野真係當自己HKU?

一定要❤️ 因爲39叫大家spread love 😸❤️
係人西group睇到佢做SAS個張相
香港真係好少kol行呢個路線,抵39成功ge
令我諗起之前東方昇拍片講既啦啦群
自己塊臉好似俾貨櫃車轆完咁扁,好意思攻擊人地個樣,真係以為自己Fiona 咩

互助協會 互相狂讚❤️(雖然可能只係想為左有jobs)
所以唔答鳩粉點解得半塊面 cut左cut右

闊囉,面大囉
問埋啲問題奇奇怪怪 ,想人點答你
有咩好問
三鳩同傻西瓜之前又係互讚互粉,笑死 擦到幾辛苦,終於上到903,點知而家⋯

蠢人玩埋一堆,果然係近朱者赤近墨者黑
三鳩:專恰o靚妹,過主啦

Btw三鳩好鍾意話人老,再表示自己係青春少艾。係既~如果以智商嚟計,佢應該好後生,十歲左右
佢曾經拍片chok聲話自己係fiona架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞