[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
小漁村戰士
人西谷嘅戰鬥力都唔可以睇少!
我記得上年狙擊初期直頭bk都有戰線
我都係頭先睇多次
幾個主持勁尷

想同三家姐打聲招呼!
Hej! Trevligt att träffas!
呢句我就google嘅,唔知啱唔啱
希望有錯三家姐可以指正下(不過你應該唔識😸)

屌你老味馮葆琪
有得上節目好心就認真啲學下瑞典文啦
畢竟你一世人可能剩係得嗰一次機會
講句hej仲要話教人用瑞典文打招呼 醜唔醜呀?
feel唔feel到空氣突然安靜呀?
佢一開頭會唔明
之後有熱心鳩粉解釋後就會block 左你
有天菜三鳩公幫佢抆屎就ok啦
開過個Facebook囉

仲要呢集個資料搜集叫馮葆琪
咁都出個post,仲要人地幫佢抹屎多謝都無句,井底屋村妹去到北歐都搣唔甩陣井底除
俾佢block 左3個都懶得再開住
嘩屌
做完功課都只係識句 Hej!

輕輕一推
痴撚線gif
好尷尬
39淨係識hej hej hej
之後到劉晉介紹瑞典肉丸歷史
個對比大到
仲未計劉晉嘅專欄比起39有文化好多
Hej! Hej! Hej!
飛左出街
好簡單架姐 hey
有心google下都唔會淨係識句hej
不過可能智商唔過60嘅三鳩記唔到咁多😸

仲有
啲主持問佢平時有無煮瑞典菜
佢淨係識肉丸
你話佢個人有咩用呀😸
大大聲笑咗
我相信大部份香港人就算無去過瑞典都有去過姨媽家俬..
不如除咗Hej! 同肉丸呢啲呀媽係女人嘅廢話吞番落肚啦
三鳩係咪去完ikea就當自己做咗資料搜集?

另外39係最新viutv sponso提到
「諗起自己當年同程仔Long D咗冇幾耐,就被愛情沖昏頭腦,喺連瑞典、瑞士傻傻分不清楚嘅情況下就決定移居。」
佢應該未倒追天菜三鳩公之前就做過過氣空姐,咁點解做過空姐會唔識分瑞典同瑞士? (忍唔住都想講句正常智商過60係唔係都應該知兩個地方係唔同地方..)
究竟邊句真邊句假?講親咩都前言不對後語,真係好憎人講大話。
我地將三鳩黑心事件重演,好合拍
佢喺港航主要係飛支那咋嘛
未夠年資飛歐美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞