[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
39覺得自己好幽默同真性情架
BTW 佢一直都自我隔離架啦 扮咩睇返人西group d post,條柒頭好似一早已經得罪哂瑞典港人無朋友
做咩姐 不嬲寒背架啦佢
張相做咩唔夠膽喺回流香港抗爭話好的壞的一起面對點知番到嚟又周圍飛嘅時候post呀?
明明就係聖誕、新年嗰陣出埠。以為放幾個月再post番出嚟就唔唔記得嗰陣你係話番香港同大家共同進退?
收皮啦!
我仲好記得平安夜香港放tg
元旦大遊行你up相誤導人有
農曆新年就飛咗去星加坡
同香港人一齊抗爭?不了。
武漢肺炎一爆即刻爛屍屹路
post張旅行相都要好似過街老鼠咁隔幾個月先敢post

根本對腳p到扭曲曬
同埋背景好似係曼谷大皇宮?
雖然只係響門外影相,但入去有服飾要求,要求裙或褲到腳眼,而且門口可以租

浮返出黎呃港女

深夜推多幾下
邊撚度索?
係喎差d唔記得39係垃圾死臭閪,多謝39提醒,真係索到一陣酸臭味

睇到呢句嘢 就想像到三鳩嬲到仆街 但為左人氣 又要忍住啖氣唔可以屌鳩件鳩粉
仲以為佢收埋自己兩個月養胎,依家過左三個月終於可以公佈添
嘩,對腳P 到咁
佢著成咁去曼谷大皇宮又再一次顯示佢唔識尊重人同無腦,果然係黑警家屬
咁佢既無知、無恥同無膽(簡稱三無)係幾好笑既
間唔中一推:
三家姐幾時為自焚論道歉同出文解釋唔認親家姐??
等左半年都未等到我鳩出文講下唔認親家姐呢件事
睇黎佢都知自己個大話兜唔住 要扮冇事發生
係咪同家姐反咗面,所以唔想出文解釋?
喂呀😂😂 我鳩快啲出文啦
等大家一齊搵吓有無十惡不赦嘅地方嘛
我都等緊39解釋佢個嘉里酒店廣告佢明明話6月個陣係專登飛返嚟香港架,點解幫嘉里出咁多post 仲落埋hashtag既

BTW 人西group啲改圖好好笑
小學生都識既種綠豆發芽菜知識
39就好似發現新大陸咁教人

屌我小學已經識種啦,洗鬼咁複雜,濕棉花加綠豆咪得囉
一生愛潮爆,我來自潮州!
廢柴kol三鳩姐

連綠豆發芽菜都唔知⋯
我思疑啲高汁讀者智商真係唔過60
小學無教咩?
我都係小一種過,佢唔係連依啲都唔識吓話
話哂kong u畢業喎
笑𠹌咗
有少少智慧嘅人都唔會睇佢

回下帶先
人唔笑 meep巴都吠
無事就搶撚盡個愛港貼地光環
有武肺就走都走唔切咁躝返瑞典
馮葆琪你仆街唔緊要 但咁撚廢就收皮咪做KOL呃飯食啦
啲所謂高汁讀者全部都係d智商唔過60嘅弱智盲粉
正常有腦少少都唔會睇你條垃圾臭閪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞