[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
39當日明明暗示係趕返香港幫手,點解會介紹酒店同旗下餐廳既?我鳩係烈女嚟架,比人屈佢幫嘉里酒店賣廣告都唔解釋既?
三鳩講到水警係無辜,班弱智都相信佢啦
見到39又突返個頭出嚟,仲要推介中國youtuber,忍唔住推左post

其實佢係咪真係弱智?
我真心問的
唔好話識唔識煮餸
有少少智慧嘅人都知蛋易熟 所以要整咗無咁易熟嘅嘢再炒蛋
三鳩粉智商低就緊㗎啦
認真問下三鳩智商過唔過60?
三鳩不如轉行玩微博小紅書抖陰算啦
瑞典蝗蟲賣西教學都仲有market 嘅
「为何斯德哥尔摩没有喜茶海底捞」

我鳩以前明明喺烈女嚟㗎嘛⋯
左一句屌你老母,右一句臭閪,
潑辣程度有如殘雞英(唔係話你做雞呀)
個個聞風喪膽、見能字如見三鳩
做咩依家要紓尊降貴做毒撚扮弱智去取悅啲智商唔過60嘅鳩粉呢?

再係咁落去我驚佢俾啲高汁讀者同化
佢的確有炒菇先再炒蛋
但係你太高估我鳩嘅智慧
佢就係蠢到明明已經炒熟咗啲磨菇
之後都仲要再落翻炒一次整老啲蛋
智商可能真係唔過60⋯

我多數炒完菇之後再炒個滑蛋
最後直接放番啲菇上面再落黑椒同鹽
咁樣又有好靚嘅滑蛋同炒得啱啱好嘅菇
我鳩真係好pure
鳩~你啲高汁讀者係毒藥嚟
收手啦
唔好再沉醉喺智商唔過60嘅鳩粉式讚美當中
開始真係擔心佢遲啲會教人沖利賓納
她只是三鳩呀~
雖然已經去咗瑞典五年
但唔識瑞典文、唔識發芽菜、唔識炒蛋並唔係佢嘅錯
其實佢同蝦乾可唔可以一齊收皮
又唔係整得靚又要狂po上Ig
低級當趣味 究竟點解有人仲會想睇咁內涵嘅Post
*咁內涵

一係教人整凍檸茶囉
對佢嚟講會唔會太高難度?
因為真係有好多人係無乜智慧
鳩粉出事打個蝴蝶結都捧到佢上天⋯

我覺得佢依家個fans base應該同早期行爛口八婆mk哎吔空姐路線嗰班已經唔同哂。
呢班智商唔過60嘅鳩粉比之前啲fans再低質啲,
以致我鳩都開始跟佢哋一齊退化。
三鳩從來唔洗紓尊降貴,因為佢本身都係低智個堆 英文差”let’s talking”唔緊要,但笑其他人係柒頭唔識英文正仆街。

另一邊廂打住作家旗號,但中文差有語病兼錯字多。比人質疑個陣,唔洗怕!39教各位最緊要屌人老母叫人死開先

我鳩教人點做蝗應該好有市場 好多中國女性既志向同三鳩一樣,就係嫁個老公唔洗做。三鳩唔洗照顧奶奶仲定期有鐘點用,啱哂中國市場。

同埋抖音嚟啲低智無腦app好適合佢同佢既高汁讀者
想瘋狂聽佢講hej

係咪智商高過60既人,都會理解唔到三鳩既post老實講,連佢上面整既甜品都唔明有乜咁特別一堆野咁
>> 好勁呀三家😍😍😍
>> 凍飲洗唔洗加兩蚊😆
>> 今次程仔有無講ebay凍檸茶?❤️
>> 我又要試整😋多謝三家
>> 可以喺瑞典開茶餐廳!
>> 每次見到三家無私嘅分享都感到特別窩心!
>> 塊檸檬切得好靚!
VIUTV 仲用三鳩
嘉里酒店有無#SponsoredContent 呀?
高汁讀者:點整架D冰?
屌 咪撚再呃人啦
西隧auto toll 倒追天菜三鳩公到都瑞典
連瑞士同瑞典都唔識分就唔好話畀人知啦
Mammy mia ! 獻醜不如藏拙

雲漢ebay都記得
唉,本身都唔知究竟係我mean定佢哋真係太蠢
既然聽到大家都咁講我就放心了
點解會有啲咁廢嘅人⋯

唔好侮辱甜品! 佢pat嘢只係assemble就得.......
曲奇、士多啤梨乜都現成 咗佢話自己手打cream..不過我諗都無人唔識打cream...無打蛋器都可以去買枝現成唧唧⋯
真係好廢⋯
鳩:收到好多inbox,關於呢杯凍檸茶
😺做法好簡單㗎
首先沖一杯紅茶,再將切好嘅檸檬放落去,然後加少少蜜糖,再加啲冰
整完記得同我分享,我見到會好開心㗎!😽

屌我真係唔識扮弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞