[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
重要放張肉丸相岀黎
人哋問係咪佢整
點知原來係三鳩公整
佢整既可能核突到岀唔到街
好廢做空姐就算無得飛歐洲都唔會唔識瑞典瑞士吓話..
可能我對空姐嘅專業程度期望太高
佢話自己平時最中意煮同食開嗰啲都係亞洲嘢
蝗婦連瑞典文都唔肯學點會畀心機去學煮瑞典嘢..
你幾時有見過香港啲腥移民會學吓整西多士呀蛋撻
岩呀
作為華人唔食飯真係搞唔能掂。
都唔洗做空姐先識既
反而係佢講到做過空姐都唔識有好多空姐都好專業 不過就唔會係dap dap, 除咗陣空姐除 做唔到幾多年空姐,但打足一世飛機

喺連瑞典、瑞士傻傻分不清楚嘅情況下就決定移居。」

依家搞到好似佢想表達自己係弱智 但都好好彩買啱機票去追禿程
佢個啲所謂亞洲野都煮到一塌糊塗見到都唔想食
起初以為佢真係好愛香港
直到見到佢一邊話好掛住香港好擔心香港
一邊日日post story撚貓食牛油果食生蠔
心諗做乜撚嘢,啲新聞日日都咁緊張
佢隔岸觀火都算重要日日吃喝玩樂
叫人自焚完全睇得出佢有幾黑心

冇買過佢啲書,唔明點解咁多人會洗錢買呢啲咁冇營養嘅嘢
明明係冇常識智商低又黑心既老mk
嫁件洋腸就上咗神台
我鳩只有叫人自焚爭取輿論同鬧人臭閪嘅時候先會係智力正常牙尖嘴利的鳩
佢個人生就係一個笑話嚟
佢覺得自己好靚好正,似Fiona Sit
好真性情好貼地架
介紹返
我都係中區張柏芝
生活得太苦要學下阿鳩咁ff
我覺得呢個po啲巴絲好正
講認真嘢同笑料都掂過三鳩
佢可唔可以唔好再出嚟獻世
Cap漏咗啲好笑野

睇住中華沙律廚餘炒飯先 夠唔夠亞洲夠唔夠好媳婦兒 屌諗起佢學發芽菜要睇小高姐蝗語教學

喺自己個page大聲聲屌人老母公審人
但轉個頭又話自己係膽小嘅和理非
條友真係好撚嘔心
妹豬講嘢style同39一模一樣
茶杯裝酒?
兜飯真係狗也不屌
佢ig del咗中間嗰個
係咪太核突嚇親班鳩粉?劣食kol

Story 1
好多人inbox問我點整個中華沙律撈飯😺
其實好簡單㗎咋!
快啲一齊整啦!去片😸

Story 2
材料有:
😺三文魚
😺蕃茄
😺白飯
😺中華沙律

Story 3
其實我都係亂咁嚟㗎咋!
將蕃茄、三文魚切粒後同埋啲米一齊放入電飯煲
個飯煮好之後再落中華沙律撈埋就係啦!
大功告成!😺係咪好簡單呢?😸
下次再同大家分享吓點整雞蛋紫菜湯😺😺

>> 好叻呀三家😻😻😻
>> 好中意你個懶人廚房系列😘
>> 又學到嘢!
>> 好中意你個杯條魚魚😍
>> 三家❤️
>> 亂整都咁pro👍
>> 多謝分享
>> @鳩粉a @鳩粉b 一齊試試😚
>> 瑞典小高姐
>> meep巴有無偷食呀😂

屌我覺得自己就嚟痴能線

所謂嘅直腸直肚唔怕隨時同人開拖 (唔知三鳩嘅開炮何解) 其實就係啲老Mk一言不合就屌老母嘅行為
仲有三鳩幅圖入面上一句話再講會喊 要忍住
下一句就打其實已經喊緊
前言不對後語 三鳩智商真係學咁多位絲打所講唔超60
Keep住唔開樣都可以扮下Fiona ge,因為似唔似都係得佢自己講
你唔好理啦,阿鳩個style係咁😸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞