[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
佢條烏龜頸點解好似好多老泥咁 黑孟孟
佢連變成一個更好既人都做唔到啦
為左呃like真係咩都打得出
漁港妹唔識野 我想問唔識當地語言點學車
就算有英文佢應該都搞唔掂啦
傻閪樣
真係好撚柒😂
翻譯做中文係咪即係
「估唔到我呢名育有貓兒子嘅我想屌嘅老母都有禮物收」?名副其實go fuck yourself

十成十Milf不學無術三家姐以為=熟女咁解
可苦大作家打錯字喎
係咪帶唔走陣香港粉嶺祥華村屋村除咋?
程仔睇到我地呢個post未?有無追post呀?程仔唔係好叻起人底咩?起到我地未?
好期待39 post 多d 野
佢一蒲頭就大把野笑,what a great comedian
睇佢係咁自打嘴巴真係好有趣
好心連戲少少啦comedian
呢個post自從三鳩姐復出後跳得好快,話咁快已經開到第38頁,就黎又要整合開新po
因為佢真係好柒

無料又要寸寸貢,但有時又變返文青同最細膽和理非
是咪精神分裂
係瑞典就係下下屌人老母 公審人既港蝗
返到香港就係細膽既和理非
同埋有時係索爆前空姐、milf、天然大波妹、中華文化大使(成q日著旗袍)、港大薛凱琪

有時就三日唔洗頭乾物女,著阿婆衫、全身間條既時裝恐怖分子

其實我地會唔會怪錯左佢佢係病人黎
有時又好似個弱智咁款 中爛塊餅加啲cream同生果又出教學紙袋笠花盆又叫diy發芽菜又開心大發現

我都喺度諗緊佢其實係咪有啲問題
咁鬼多唔同人格
扮大方扮瀟灑扮豁達
唔知google左幾耐先搵到句野呢
媽我好亂呀明明前一日先玩Milf,今日就看破紅塵玩脫俗?想點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞