[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
屌⋯佢啲四格漫畫衰撚過麥太講故事
我都覺麥太啲故事仲好睇
睇你地講完,搞到我特登上去睇
每次睇完佢啲19畫,再睇埋個句
「版權所有,請勿轉載」笑撚死
麥太個D 好笑D 喎
睇左了,吞錯隔係咩?
BTW, 幾時為自焚論道歉同解釋喎認親家姐呀??!!
俗啲講 應該叫濁親
學術少少講 食物唔係跌落食道既情況
利申唔係HKU grad
睇就睇得明呀
但係睇完:
想我有共鳴定增長知識?
起碼呢兩格唔係copy and paste出黎,睇得出兩幅完全唔一樣
啱 佢次次啲圖都係四張一樣咁濟
一收返間屋就出嚟
真係7下7下
三鳩有新意既話,就唔洗不斷將同一件事翻炒再翻炒亞視嚟嘅喂
今日一推
三鳩姐今年仲會唔會出書?
出書講自己愛港愛到搬左成個屋企(唔包隻貓)返香港扮黃 拎十二月既live係元旦日出post混淆視聽扮去元旦遊行 再做逃兵 一爆武肺就死返瑞典呀?
出本瑞典防疫攻略
或者 瑞典人妻美食書

最新鳩析:
IG出post —> 跌粉 —> 冇廣告 —> 冇錢 —> 要去打工 —> 冇時間出post —> 跌粉 —> (無限Loop) —> 最後bye9bye
出本三鳩狙擊史應該好睇過佢啲著作
瑞典玩緊herd immunity三鳩姐有冇中招支那肺炎?
見佢一拎返間屋就瘋狂po story 話自己閉關左一段時間 真係忍唔住笑出黎 姣婆真係守唔到寡
d妹豬應該真係信佢閉關
你地個三鳩蛆個租客未退租 冇個竇比佢叫春咋
我今日經過誠品好似再冇見過佢啲書既?退返比出版社?有冇絲confirm 下
實信啦,重做佢 fans 嗰啲都無腦
Hej 幫才女三鳩答

- 番黎腥港小漁村因為想同瑞典仁醫一齊去前線抗敵。
- 唔帶隻貓因為怕佢中TG。
- 元旦日個post係純粹話俾咁多位妹豬聽我心繫腥港,由頭到尾從來冇話係個日有上街,點解你地要小人之心呢?
- 番瑞典因為禿頭仁醫要喺老家救急扶危。

三鳩啲書品質好好,見到既話可以順手幫佢zip 喺其他書底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞