[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike

鳩:今期教教大家瑞典語,飲奶會痾爛屎嘅人必學嘅一句:Laktosfri, tack!

上面都有絲打講咗依句嘢只係瑞典式英文 Lactofree, thanks
明明成篇嘢都係wiki搬字過紙。咁都好意思同人講教識大家瑞典話。。
仲有,食緊飯睇到佢句飲奶會痾爛屎真心好想嘔低級趣味

有乳糖不耐症嘅智者最中意食薯條點雪糕
唔知laktosfri = lactofree = 英文都唔識多隻
以為得瑞典先有lactofree milk,寄語咁多位鳩粉有機會好佢咁衝出香港去到瑞典嘅時候一定要試番杯laktosfri瑞典奶奶,同三鳩一齊做個北歐上流人

Meanwhile in Hong Kong 最最最最最最地道嘅百佳

咩事啫你
Tack 39!
咁睇得起佢
我就覺得佢得五歲
等我39教大家點用瑞典文打招呼先:Hej! 係啦,條利要頂一頂

當有人搵39用瑞典文接受訪問,佢就話自己瑞典文唔好。點解既?點解既?明明叻到係cope&paste式專欄教人架
唔通話自己矯情咩?
見佢講流利粗口,兼有純熟既作故仔技巧,先比少少同情分佢咋同埋佢心地咁黑,五歲智商做唔到
三鳩所謂「最近」既人生感悟又係自我翻炒
佢究竟講左幾多次人生唔可以無sex同酒?嚟嚟去去都係個幾個話題,大作家

推推post順手問問三鳩:
六月點解要扮趕返香港抗爭?明明係接嘉里酒店廣告唔認?

#嘉里酒店 #三家姐 #不推薦
#kerryhotelhongkong #notrecommended
依個鳩粉想冼佢ig個班鳩粉好專業

😻四分一塊臉都睇得出好索好索好甜❤️
唉 fb仲有20幾個fd like左3鳩個page
好似39粉
唉 我有朋友個個post都like
鬧人臭閪同話人歧視佢
我都有
佢哋畀我感覺都係港女港豬廢廢哋又無咩用咁⋯
仲有所有女人都姣鳩佢老公 想溝鳩佢

係咪想教人煎餃子

無腦鳩粉:
煎得好靚呀❤️
見到都想食😛
求教學!

鳩:
😸收到好多inbox,關於我個煎餃
做法好簡單㗎!
首先撻著個火,放啲餃子落去,適當嘅時候反下佢😸
佢每次啲表情都好撚做作
見到個貓樣就好炆😸
收皮未呀佢
包到好核突 一啲摺都無
如果topic用佢page全名應該易認啲
我估係亞超ge急凍餃,大家要求唔好太高
可能佢都想買 但無廣告->無錢->出去做嘢->無時間創作抄襲維基

塊皮厚到以為係鍋貼

屌原來自己整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞