[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
記得小學嗰陣係用紙杯放濕綿花種
我鳩成日都以為自己發現新大陸

口講愛港愛到要由地球另一邊端趕返香港
結果無錢搵又爆武漢肺炎即刻話唔可以再自私落去要走
掉低一句 God bless Hong Kong就閃
同樣 一睇中反送中條水
即刻連 口講到排除萬難受盡委屈同歧視,要冠夫姓先可以「領養」到嘅貓兒子都可以掉低幾個月
根本馮葆琪就係一個見風使舵、有利益就利用到盡嘅八婆
無論所謂嘅愛港情懷、愛情、寵物、朋友定家人
一無利用價值就一腳伸開
再包裝到堂皇冠冕或者逼不得已咁
正一自私自利兼自大嘅整容假狗閪
話咗佢啲粉絲低智㗎啦
笑到仆街
有利用價值個陣:放唔低香港呢個小漁村
無利用價值個陣:我唔可以再咁自私啦

你見佢為左痴暗星仔同903DJ,不惜擦盡鞋又讚傻西瓜善良可愛,又當老公係工具咁帶埋去應酬就知
賤人就是矯情
有智慧就唔會嘥時間留d廢鳩cm比三鳩問佢種芽菜要咩豆啦
真係on9 唔係扮架喎
On9當有趣
三鳩睇到揞住半邊口笑 心諗仲有人on9過我
應該唔會喎,三鳩唔會覺得自己on9
只會覺得仲有好支持佢既妹豬喺度
智商唔過60嘅高汁讀者表示好想睇三鳩分享秘技教淥杯麵

>> 好叻呀三家😻😻
>> 程仔就好啦 娶到個咁叻嘅老婆
>> 幾時進軍飲食界?
>> 好手巧呀❤️
>> 我要試!!!
>> 點先可以淥到個咁完美杯麵?我次次都太淋
>> ❤️❤️❤️三家
>> 請問係咩牌子杯麵?
>> 多謝三家分享!我會試試淥
>>要落幾多水架?😍😍
我仲諗住有妹豬以吳若希tone 留言「點解既?好犀利呀!」
好心啦,去左瑞典5年而家先識發芽菜,醜唔醜架佢
唔知大家淥杯麵有冇特別技巧呢?
痴撚線人西谷有個號稱「足鳩金牌鳩粉」整左個《三鳩蛆人西谷抽褲界西扮長腿系列同埋三鳩陀背不是一天練成系列》,大家愛鳩愛到走火入魔,好驚要睇心理醫生
抽褲界西真係好撚屌
妹豬:「唔識呀,求三家姐指教」
到底係變態先迷上三鳩?
定係迷上左三鳩先變態?
抽褲界西真係笑死
雲漢
佢其他post同改圖都好好笑
呢個咪係嫁到世界邊端個Pearla
都係住北歐係咪有私怨
無睇唔知邊個+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞