[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
諮詢左醫生老公冇事
關你能事!老娘就係鍾意食😾
見到呢個post推返上嚟就知39潛完水 佢啲ig story好精彩

Pucko is also common slang for idiot in Swedish
39 為左影相俾觸不到嘅妹豬睇,冒住肚痛既風險都要食
好偉大
依家到到都有賣oatly
維他喺幾年前都已經咗條新line賣oat milk
39真係好撚on9 同社會脫節咁
佢仲要成日返香港 點解好似乜7都唔識
勁井底
要食雪糕食cream 就冇乳糖不耐症
要打文比妹豬睇 就乜病都有
自從發現Oatly 畀華潤收購咗就無再飲了
但barista edition 真係好正
用雪糕點薯條
一見到第一張圖佢話自己係真正嘅智者已經笑到個人醒曬
係 真正嘅智者仲唔識炒蛋。
真係有lactose intolerance邊會咁食奶製品法,已經無計用杯裝果d咖啡呀whipped cream呀甜品呀咁,當佢地係lactose free或者dairy free
打咁撚大篇文淨係想講lactose intolerance
佢知唔知其實 “laktosfri, tack" 只係瑞典化嘅英文.... 同hej = hey一樣...
laktos = lactose
fri = free
tack = thank
其實呢啲根本唔洗學啦...
鬼唔知德文danke = 荷蘭文dank je = thank you
認少陣叻啦....
因為佢個賣點就係北區井底灰姑娘遇上北歐天菜醫生繼而遠嫁他方成為瑞典媳婦ge故事,可惜依家想轉人設變愛港文青但又唔知自己無料
拿,食雪糕食cream就咁影隻杯影隻碟都當佢揀無乳糖,但呢幾樣擺明係普通款
唔好咁,39好難得學左5個瑞典字,咁樣搞一搞得返fika一個
喺瑞典讀咗4年政府資助嘅瑞典文班,最後學識"hej"....
我喺香港學外語仲要比學費,佢竟然走堂....
身在福中不知福

多謝麥當勞幫手FC
大話精三家姐,你食完呢幾杯雪糕有無痾到攬住個廁所?
q1

佢無講錯!佢係真正嘅弱智者
只係唔小心打漏左個弱字,原諒佢啦~
佢係智者呀
不過係智障個智
笑死我 英雄所見略同呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞