[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
依單鬼鬼地,佢破例難得一見講明係廣告,但viu tv都叫緊貼kol個市況,佢臭到俾人通街追擊,有冇知情人士?真係viu tv有俾錢落廣告?定係三鳩出招痴黎痴去掛名賣廣告?
召喚pr
笑到我噴湯
搵人應下我地啦 ⋯⋯
你咁唔小心都有㗎
人格有問題,兼經常前言不對後語,點包裝都無用邊有人想返份工係日日執屎架
話時話「24小時網絡保安員」個朵係邊個起?有冇人記得

#撈出個世界 個hashtag 暫時無其他Kol賣廣告bor
成件事有晒畫面
三鳩駝住背咁玩風火輪
一路玩一路大叫hej hej hej
想笑死人咩
其實好有挑戰性!如果有本事執得掂三鳩舊巨型屎我有時好尊敬幕後幫d偽人寫稿班人,「好傻好天真」「我係一個壞左嘅人」你聽完笑笑下就忘記班偽人衰咩
提提大家,貓IG之前係屬於美人三家貓架 有左新歡meep巴,三家貓就徹底消失了

所以話呢~有利用價值個陣咪「美人」、「meep巴」,無利用價值個陣就⋯
瑞典人唔回我email,我比人歧視呀!解決方案?學瑞典文?Nonono我呢啲智者緊係改名轉運啦
笑到收唔到聲
風火輪~請坐~低~
好高難度呀!但大家唔好當三鳩係許願池d烏龜,千祈唔好掉硬幣去許願!!會行衰運
佢出得起幾多錢先
不過三鳩烈女嚟,洗能請人幫自己執屎
係咪之前合作過,人地叫佢幫幫手宣傳(無錢個隻),佢就扮係廣告?諗住打好關係方便日後R撈?
佢再唔搵外援諗計救火,個銀包真係會乾到裂開

智商唔過60嗰位鳩粉畀我鳩嫌棄了😸
咩豆嚟㗎
我諗係綠豆

屌你老味好似睇緊兩個五歲嘅人嘅對話😸
樓上有位絲打扮鳩粉扮得好撚似
因為成件事太戇鳩所以問嚟問去都係d弱智問題
睇完佢哋對答好撚侮辱智商

鳩粉永遠d答覆都係:
1. 好勁呀點整㗎😻?
2. 喂呀😂😂😂
3. 程仔有無xxxx....
4. 三家❤️

屌你老母好似睇緊成堆弱智喺度圍爐咁
嘩 第一樣野 佢上鏡好醜樣
第二樣野 hej 完就算 好柒
三鳩睇個勢暫時痴埋去R撈不過fb 俾佢ban左冇得狙擊,幻想緊viutv 如果tag 佢宣傳,之後成班小漁村戰士出擊個情景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞