[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
細個6、7歲喺屋企都會同阿媽一齊包雲吞、水餃⋯都包得靚過39啦⋯起碼有摺,唔係一嘢對摺攪掂⋯

其實佢係唔係幼稚園後返學就冇認真過
如果佢唔del cm, 有幾百個都唔出奇😸
三鳩係咪用開12蚊店啲網袋裝底衫褲所以大鄉里無見過依啲是正少少裝bra嘅盒?

請問除咗個pattern比較野性少少之外有咩問題?
一個成日將中出同造愛掛係口邊嘅人扮咩尷尬?

同場加映我鳩上年六月於12蚊店如獲至寶,急不及待喺嘉里酒店tour同鳩粉分享嘅驚天大發現。
佢個所謂好物推薦真係成個鄉下妹咁
佢邊樹人?鄉下到連12蚊店都冇

呢個設計淘寶N年前已經有,39淘旗袍果陣無順便淘埋咩?
順便淘左杯

我都覺極重咸酸菜味⋯
依隻全網似係for洗衫多過收納
用唔係問題嘅,但唔洗特登好物推薦囉
都唔洗強調$12蚊店好似好慳家精明咁
又唔係有人問個袋係咩嚟又或者平時用開咩裝低衫褲,做咩無啦啦post出嚟?賣廣告賣上癮

相反啲人平時問佢啲長衫呀皮袋呀係邊買就唔講
只係覆句大陸訂或者瑞典買
有心分享就唔會只係分享個出咗n年嘅網袋啦好嘢就留番畀自己
之前仲開心大發現分享啲摺疊式杯⋯都唔知佢坐咗幾碌
有次見佢share隻用粟米定唔知咩整嘅碗呀嘅環保餐具,又係好多人問喺邊買。。
出開街行過log on誠品呀嗰啲其實都應該會見過
佢同佢啲高汁讀者係咪都係唔出街嘅毒撚嚟
佢驚死人哋抄佢跟佢風呀嘛
唔係點會以前岀post唱個前同事話人闊條麵抄佢
實係覺得自己着旗袍好特別好與眾不同
一睇就知淘寶買架啦,不過佢嗰班妹豬智商唔高,的確係少少野都要問嘅,連畫條眼線都要問教學
好心佢就唔好扮慳家,明明就會買名牌手袋又要租港島住,但係就成日post啲$10阿婆衫出嚟誤導人想話俾人知佢好貼地架
最慘係扮慳家扮到咁都只係買到個小小既hermes
佢儲埋好多盒仔㗎
諗起以前有人會係yahoo拍賣買紙袋然後扮買名牌
stop making stupid people famous
你哋唔講佢 佢自然無人氣 自己消失
佢咁垃圾又無料唔會出名o架啦
笑到佢同佢啲高汁讀者收皮

好緊張啊,三家姐你幾時收皮?
正視聽:三鳩比人踢爆係黑警家屬之後,竟然叫人自焚同大模廝樣繼續叫人同佢分享心事。不但無道歉,仲出「澄清文」話水警無上前線。成個警隊仲有人係無辜?

係一開始狙擊佢個陣,佢仲好威風屌人老母話人因為妒忌佢所以搞佢架。佢消失個排我都無理佢,係佢近排又再出嚟試水溫,先繼續狙擊

同埋好慘既係,個世界係好撚好撚多蠢人。你唔兜口兜面話佢,佢會覺得自己好醒、好與眾不同,繼而將佢啲on9病毒傳染俾其他蠢人。
好期待,大家估下39會唔會買粉
可能下次去淘寶時順手掃埋
屌漲粉微信老母,
煩到hihi。
鳩~瑞典鳩粉咁深情打篇瑞典文支持你點解一句 Tack! 都唔覆人呀?

呢位鳩粉嘅comment google translate轉做英文係出奇地通順(定google translate真係咁勁)
最後一句直出係
Cheering you and jerking the idiots AND FEEDING YOUR CAT WITH AS FUCKING MUCH OYSTER YOU WANT!
係咪痴線唔好玩隻貓啦
知唔知milf點用?
係人哋用嚟講你而唔會係你自己形容自己
除非你想自己屌自己啦
但問題你根本就唔係一個呀媽

成段caption 同張相都好撚作狀
又係離唔開屎尿屁
佢隻貓平時唔痾屎嗎?
一諗到依張相背後係條毒撚自己去廁所set完機再定時自拍影出o黎就覺得勁扮嘢...
milf
dllm我喺街大笑咗出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞